Belakos Klik PVC - The Rigid-25

Speciale prijs € 112,68 Normale prijs € 127,08
€ 52,95€ 46,95per m2
SKU
Belakos Klik PVC - The Rigid-25
Levertijd: 2-4 werkdagen

Prachtige decoren van het merk Belakos, nergens goedkoper te vinden dan bij ons! Vandaag besteld binnen een paar werkdagen in huis!

✔ Snelle levering
✔ Veilig betalen
✔ Telefonische klantenservice
✔ Prijzen zijn incl. BTW

Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Productinformatie
Dikte 6 mm
Pakinhoud 2.40 m2
V-groef 4-zijden V-groef
Afmeting paneel 1524 x 225 mm
Garantie 25 jaar
Gebruikersklasse Klasse 33 - Intensief commercieel gebruik
Merk Belakos
Slijtlaag 0.55 mm
Vloerverwarming geschikt Ja

Belakos klik pvc the rigid

Als het gaat om vloerbekleding dan heb je tal van keuze. Dat is natuurlijk nog niet eens zo gek, omdat iedereen ook zijn eigen wensen en voorkeuren hierin heeft. Er zijn veel mensen die kiezen voor laminaat, maar ook steeds meer mensen kiezen ervoor om PVC te leggen. PVC staat erom bekend dat het een sterk materiaal is dat ook nog vrij onderhoudsvriendelijk is. Dat zijn eigenschappen waar toch veel mensen voor willen gaan. Bij Belakosflooring hebben we al meerdere jaren ervaring op het gebied van het leggen van vloeren. Klik pvc ontbreekt dan ook zeker niet aan het aanbod en de mogelijkheden. Een van de meest betrouwbare soorten vloeren is The Rigid klik pvc. Door hiervan gebruik te maken, tover je al snel een ruimte om tot een mooie en unieke beleving. Dit komt omdat de uitstraling van het pvc er prachtig uitziet en er voor verschillende kleuren en patronen te kiezen is. Hierdoor zijn de mooiste combinaties te maken met de accessoires die je ook in de ruimte wilt plaatsen.

Het installeren van The Rigid vloer

Het installeren van The Rigid vloer is makkelijk en snel gedaan. Zo maak je gebruik van een klik mechanisme. Het is mogelijk om de vloer zelf te leggen als je handig bent, maar natuurlijk kun je de vloer ook tegen een goedkope prijs laten leggen. Het is ook niet nodig dat er spijkers in de vloer worden geslagen om de vloer te bevestigen of om lijm te gebruiken. Het klikmechanisme hecht makkelijk en snel vast aan elkaar en daardoor kun je erop rekenen dat deze goed blijft liggen wanneer deze eenmaal gelegd is.

De eigenschappen van The Rigid klik pvc

De vloer heeft een aantal belangrijke eigenschappen waardoor vele mensen ertoe besluiten om over te stappen naar deze vloer. Zo is de vloer 100% waterproof. Het is daarnaast ook een goedkope vloer dat makkelijk door jezelf of door een vloerlegger te leggen is. De vloer kan worden gelegd in een vrijstaande woning om deze een mooi uiterlijk te geven, maar het is ook uitermate geschikt in een flat of in een appartement waarin je te maken hebt met buren. Het pvc heeft namelijk een geluidsdempende werking. Als je huisdieren hebt, is deze vloer ook ideaal om te leggen. Het is namelijk goed bestand tegen krassen van de nagels. Tot slot is het ook zeker een vloer dat goed te onderhouden is.

To Top