• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
085 06 01 500

CBW erkend betekend veilig kopen

Tapijt en Laminaat Direct is aangesloten bij de Brancheorganisatie Wonen van het CBW


Veel voordelen en vooral zekerheid

 1. 1. Veilig aanbetalen
 2. 2. Extra garantie
 3. 3. Onpartijdige klachtafhandeling
Dat zijn dé drie redenen om altijd bij CBW erkende winkels te kopen. Samen met de consumentenbond hebben deze winkels algemene voorwaarden opgesteld die de consument extra goed beschermen. Zoals regels over de aanbetaling, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Voor consumenten

De ruim 4.000 CBW-erkende woonwinkels zoals Tapijt en Laminaat Direct bieden meer zekerheid dan andere woonzaken. Zij bieden namelijk drie extra garanties. De eerste gaat over veilig aanbetalen. Gaat een winkel failliet, dan bent je je aanbetaling namelijk niet kwijt. Extra goede productgarantie is de tweede en heb je een probleem waar je met de winkelier niet uitkomt, dan kun je deze voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie. Daarmee verzeker je je van een passende oplossing. Koop je bij een CBW-erkende winkel, dan ontvang je de algemene voorwaarden waar precies in staat hoe de erkenningsregeling werkt. De winkels zijn te herkennen aan het CBW-erkend logo op de deur. Koop zeker, koop CBW-erkend.

 • Consumenten kunnen voor informatie de website www.cbw-erkend.nl bekijken of contact opnemen met de Consumentenlijn (tel: (030) 697 31 07. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur - 11.00 uur).

Voor ondernemers

Als CBW-erkende ondernemer heb je een dikke streep voor op woonzaken die niet onder deze erkenningsregeling vallen. De extra zekerheid die je biedt, trekt consumenten aan. Maar ook voor jezelf is het handig dat alles goed geregeld is en je kunt terugvallen op algemene voorwaarden en eventueel op de geschillencommissie.  

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten