• Geen 50% of 70% korting
  Maar toch de goedkoopste
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Alles veilig betalen
  met iDEAL, creditcard
 • Meer dan 20 jaar ervaring
  eigen stoffeerders en vakmannen
0561-614443
Subscribe to RSS Feed

Gordijnen & behang

Raamdecoratie op maat

Tapijt en Laminaat Direct verzorgd uw complete woninginrichting en woontextielook gordijnen, vouwgordijnen, houten jaloezieën, vitrage, luxaflex, inbetweens zijn bij ons op maat gemaakt te bestellen en wij komen alles netjes opmeten en monteren de gordijnrails en hangen alles op. Wij komen desgewenst bij u thuis of kantoor opmeten, alleen in de regio van Wolvega. Wij zijn dealer van onder andere Zonnelux, Velux, Vriesco, a house of happiness, Lethem Vergeer en Hollandhaag.

Vouwgordijnen

Er komt meer bij rolgordijnen kijken. Bij langere ramen kan het zijn dat het rolgordijn niet te strak hangt en je er dus bij langs kunt kijken. Bij een drukke straat is dit niet wenselijk. Hiervoor kunt u een rolgordijn met begeleidingrails nemen, hiermee krijgt u een perfect strak rolgordijn die mooi afsluit. Ook de keuze van het materiaal is belangrijk, wel of niet verduisterend. Ook zijn er elektrisch bedienbare rolgordijnen.

Rolgordijn voor Velux dakramen

Je kunt niet zomaar elk rolgordijn voor een dakraam of kiepraam hangen. Deze gaat naar beneden hangen en heeft dan weinig nut. Velux heeft hier een oplossing voor en levert rolgordijnen in een frame zodat deze mooi vlak en strak op het kozijn komt te zitten en gewoon mee draait met raam. Ook hier is de keuze van het materiaal belangrijk, zonwerend of wel of niet verduisterend. Ook horgaas is een optie. Onderaan elk Veluxraam staat een nummer van het kozijn, als u deze meeneemt kunnen wij u daar het juiste rolgordijn voor leveren.

gordijnen op maat


gordijnen en vitrage

 

 

Klik hier voor gordijnen op maat online bestellen

1 - 12 van 513

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 - 12 van 513

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten