• Geen 50% of 70% korting
  Maar toch de goedkoopste
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Alles veilig betalen
  met iDEAL, creditcard
 • Meer dan 20 jaar ervaring
  eigen stoffeerders en vakmannen
0561-614443

Online gordijnen op maat bestellen

Gordijnen online op maat bestellen

 

Gordijnen op maat, rolgordijnen, vouwgordijnen, verduisterende gordijnen.  Talloze dessins, verduisterend of niet, aantal plooien, alles kunt u simpel aangeven.

Gratis verzenden van uw gordijnen
Als u bij uw House of Hapiness dealer  "Tapijt en Laminaat Direct Wolvega" invult, versturen wij u de gordijnen gratis naar u toe!

 

Gordijnen online bestellen

Bestellen >>

 


A house of happiness gordijnen

Bestel u gordijnen online bij Tapijt en Laminaat Direct

A house of happiness, heel gemakkelijk gordijnen op maat bestellen, zoek een dessin uit, geef de maten in en bestel.

 

De verschillende collecties:

Trevor & York
Het label Trevor & York van a house of happiness is zeer decoratief en erg geschikt voor draperieën waarin veel stof is verwerkt. Trevor & York gordijnen hebben een klassieke inslag en dankt haar naam aan de Engelse cultuur met zijn historie in landhuizen en graafschappen.
Collectie Trevor & York van A house of happiness
Artende
Het vernieuwende en trendbepalende label Artende van a house of happiness is afgeleid van Art en het Italiaanse woord voor gordijn 'tende'. Voor mensen die absoluut interesse hebben in interieur en vormgeving en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie en gordijnen.
Collectie Artende van A house of happiness
Secc
Bij het label Secc van a house of happiness onderscheiden de stoffen van de gordijnen zich in structuur, puurheid en tijdloze eenvoud. Secc is goed te combineren met de andere labels.
Collectie Secc van A house of happiness
Homers
Kenmerken voor het label Homers van a house of happiness gordijnen zijn vertrouwde dessins, een gezellige uitstraling met veel gedessineerde stoffen en 'home sweet home'. Het woord Homers komt uit de duivensport en betekent 'postduiven op weg naar huis', er geldt niet voor niets 'home sweet home'!
Collectie Homers van A house of happiness
Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten