• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
0561-614443

Tapijt en Laminaat Direct reeds vele jaren een begrip

Geplaatst op donderdag 16 december 2016

Wolvega – Het is deze maand alweer twaalf jaar geleden dat Harm Klasen en Jef Jansen hun winkel openden aan de
Grindweg 140.

Bedrijf blijft groeien

Tapijt en Laminaat Direct is een nog steeds groeiend bedrijf met een groot assortiment tapijt, laminaat, vinyl, PVC, matten, trapmatten, raambekleding, zonwering en kunstgras. Eveneens is er een ruime keuze in coupons, zowel in tapijt, vinyl als kunstgras. Inmiddels zijn er dagelijks zo’n vijf stoffeerders op pad en worden er door het hele land vloeren geplaatst. Er wordt gewerkt met een vast team stoffeerders en dat bevalt uitstekend. ‘De jongens weten precies wat wij van hen verwachten en voldoen daarmee dan ook aan onze ideeën wat service en klantgerichtheid betreft’, aldus Jef Jansen. Zelf zijn de beide mannen terug te vinden in de winkel en werkplaats. Desgewenst gaat Harm ook zelf bij klanten uit de regio langs om afmetingen van vloer of raambekleding te nemen.

Opnieuw uitbreiding van collectie

Met grote regelmaat worden collecties aangevuld of bijgevoegd. Onlangs is het assortiment laminaat met een heel natuurlijk ogende lijn, de Avatara serie van ter Hürne vloeren, uitgebreid. Deze vloeren zijn praktisch niet meer te onderscheiden van de massief houten vloeren. De matte, natuurgetrouwe uitstraling maakt deze serie tot een echte eyecatcher onder de laminaat vloeren. Met een Avatara vloer heeft u dan ook de uitstraling van hout, maar de eenvoud in onderhoud van laminaat. Door de uitstekende kwaliteit van de collectie wordt er zelfs 30 jaar fabrieksgarantie op gegeven.
Tapijt en Laminaat Direct is de enige dealer in de regio van deze prachtige serie laminaat.

Unieke mogelijkheden

Het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats waar twee festonneermachines en een zetmachine staan. Met de festonneermachine worden matjes, karpetten en restantstukken tapijt met een mooie rand afgewerkt. Vandaar dat een kleed op maat ook één van de unieke mogelijkheden van het bedrijf is. Op de zetmachine worden de trapmatjes, de zgn. halve maantjes gemaakt, waarbij de strips op de maantjes worden gezet. Deze trapmatten worden in allerlei kleuren geproduceerd, waardoor er voor elk interieur een passende set is.
De beide mannen hebben hun wortels in de tapijtindustrie van Genemuiden, de plaats waar ze zijn geboren en getogen. ‘Wij weten in deze wereld goed de weg, waardoor we een scherpe inkoop kunnen realiseren en dit door kunnen laten werken in onze bedrijfsformule. Daarbij hebben we service hoog in het vaandel staan’, aldus de beide ondernemers.

Diverse acties

Tapijt en Laminaat Direct heeft voortdurend nieuwe aanbiedingen. Deze zijn terug te vinden op de
website van het bedrijf.
t: 0561 – 614443
w: www.tapijtenlaminaatdirect.nl

r

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tapijt en Laminaat Direct bestaat 10 jaar

Geplaatst op donderdag 27 november 2014 09:20

Tapijt en Laminaat Direct in Weststellingwerf.

Jef Jansen (links) en Harm Klasen van Tapijt en Laminaat Direct. - Foto: Eigen foto

Wolvega - Tapijt en Laminaat Direct uit Wolvega viert een jubileum. Vandaag is het precies tien jaar geleden dat Harm Klasen en Jef Jansen de deuren openden aan de Grindweg 140.

Crisis is aan bedrijf in Wolvega voorbij gegaan

Tapijt en Laminaat Direct is een bloeiend bedrijf, dat in het afgelopen decennium haar naam heeft gevestigd. In die tien jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten. Het bedrijf levert een groot assortiment in tapijt, laminaat, vinyl, PVC, raambekleding en zonwering. Eveneens is er ruime keuze in coupons, zowel in tapijt als vinyl.

Uitbreiding

'Gelukkig is de crisis aan ons bedrijf voorbij gegaan’, aldus Harm Klasen. Zijn compagnon Jef Jansen beaamt dit. ‘Een aantal weken terug hebben wij een nieuwe bedrijfsauto besteld, want we kwamen zo langzamerhand structureel een auto tekort’, vertelt Jansen over de uitbreiding van het wagenpark.

Dagelijks zijn vier stoffeerders op pad

In de beginjaren van het bedrijf was het Harm zelf die de vloer bij de klant ging leggen, waarbij Jef de klanten te woord stond in de winkel. Tegenwoordig is het zo dat beide mannen in de winkel terug te vinden zijn en er dagelijks vier stoffeerders op pad zijn. ‘Wij werken met een vast team stoffeerders en dat bevalt ons goed. De jongens weten wat wij van hen verwachten bij het leggen en de afronding van de opdrachten en voldoen daarmee aan onze ideeën wat de service betreft', aldus de compagnons.

Wel gaat Harm zelf nog op pad, om desgevraagd de maten te nemen, zowel van vloeren als raambekleding. Die raambekleding wordt eveneens door hemzelf gemonteerd.

Werkplaats

Naast de winkelverkoop is er ook een ruime werkplaats bij het bedrijf gevestigd. In die ruimte staan machines om mee te festonneren. Festonneren wil zeggen dat matjes, karpetten en restantstukken tapijt met een mooie rand worden afgewerkt. Vandaar dat een kleed op maat ook één van de unieke mogelijkheden van het bedrijf is.

Zetmachine

Verder beschikt het bedrijf sinds een jaar over een zetmachine. Dit is een machine waar de trapmatjes, de zgn. halve maantjes, op gemaakt kunnen worden, waarbij de ‘strips’ op de maantjes worden gezet. De beide mannen hebben hun wortels in de tapijtindustrie van Genemuiden, de plaats waar ze zijn opgegroeid. ‘Wij weten in deze wereld goed de weg, waardoor we een scherpe inkoop kunnen realiseren en dit door kunnen laten werken in onze prijsvechtersformule. Daarbij hebben we de service hoog in het vaandel staan’, aldus de ondernemers.

Gratis kokosmat met kerstmotief

Om het 10-jarig jubileum te vieren, krijgen de klanten de komende week een kokosmat met kerstmotief. Zie ook elders de advertentie in dit blad.

 

Bron: http://www.stellingwerf.nl

 

__________________________________________________________________________________________________________

Superhoofdprijs: Wooncheque Tapijt & Laminaat Direct

Gepubliceerd op 17 februari 2015 08:15 Superhoofdprijs: Wooncheque Tapijt & Laminaat Direct

Bij de wedstrijd tussen sc Heerenveen en FC Groningen van komende zondag maken fans kans op een fraaie prijs: een wooncheque ter waarde van €450 aangeboden door Tapijt & Laminaat Direct uit Wolvega.

Voorafgaand aan het thuisduel tegen FC Groningen is het programmablad ‘it Pompeblêdsje’ te koop. Dit boekje is voor slechts €1,50 te verkrijgen bij de verkooppunten rondom het Abe Lenstra stadion. Bij aanschaf doet u mee aan de verloting van deze fraaie prijs.

Naast de super hoofdprijs van Tapijt & Laminaat Direct maakt u bij aanschaf van dit boekje ook nog kans op vele andere mooie prijzen, zoals een gesigneerd wedstrijdshirt.

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten