Gekleurd Kunstgras

Gekleurd kunstgras geeft extra kleur en frisheid aan uw tuin, balkon of dakterras. Ook zeer geschikt als buitenvloerkleed. Gekleurd kunstgras kan zowel buiten als binnen gebruikt worden, bijvoorbeeld in showrooms of winkels.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Gekleurd kunstgras

Kunstgras wordt niet alleen op een voetbalveld gebruikt, ook bij u thuis kan het goed van pas komen. Gekleurd kunstgras wordt namelijk steeds vaker gebruikt om het balkon, de tuin of het dakterras op te vrolijken. Daarnaast kan gekleurd kunstgras ook binnen worden gebruikt: in showrooms, of winkels. Bij Tapijt en Laminaat Direct hebben we verschillende kleuren kunstgras.

 

Kunstgras in de tuin

In de tuin is kunstgras ideaal. Echt gras kan al snel lelijk ogen, terwijl u er met kunstgras van verzekerd bent dat het in goede staat blijft en er fris uitziet. Daarnaast is het in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor het altijd bij uw interieur past. Gekleurd kunstgras is ook erg handig met kinderen. Geen harde tegels waar ze zich aan kunnen bezeren. Een zachte grasmat, waarop ze rustig hun gang kunnen gaan en leuk kunnen spelen. Met gekleurd kunstgras is er een valdemping en kunnen een schommel, trampoline of zwembad prima staan. Verder hoeft u niet meer te maaien en sproeien en heeft u niet langer last van onkruid.

 

Een balkon met gekleurd kunstgras

Een balkon is vaak niet zo groot, wat het lastig maakt leuk in te richten. Gekleurd kunstgras is een eyecatcher wat de ruimte meteen opfleurt. Met vrolijke kleuren, zoals roze, blauw of paars creëert u meteen een uitbundige sfeer. Daarnaast kunt ook kiezen voor neutralere kleuren, zoals zwart, wit, grijs of zilver. Hiermee kunt u uw balkon minimalistisch inrichten, of het fungeert juist als goede basis en kunt u uw balkon mooi verder inrichten met (gekleurde) accessoires.

 

Kunstgras in een winkel of showroom

Gekleurd kunstgras hoeft niet alleen buiten te worden gebruikt. Ook binnen komt het prima van pas. Vooral winkels maken steeds meer gebruik van gekleurd kunstgras. Sportwinkels bijvoorbeeld. Een stuk kunstgras waarop iemand een nieuwe hockeystick of voetbal kan uitproberen. Of een etalage met kunstgras, voor de zomerse uitstraling. Daarnaast zijn showrooms steeds vaker uitgerust met gekleurd kunstgras. Een zachte ondergrond, waarop verschillende voorwerpen geshowd worden. Het is ook mogelijk gekleurd kunstgras voor een deel als vloerbedekking te gebruiken. Rondom de geshowde modellen bijvoorbeeld. Kortom: u kunt er alle kanten mee op.

 

Gekleurd kunstgras van Tapijt en Laminaat Direct

Bij Tapijt en Laminaat Direct geven wij u graag advies over het gebruik van gekleurd kunstgras. Zo dient u bijvoorbeeld te berekenen welke maten u nodig heeft en zijn er verschillende benodigdheden die u helpen bij het leggen van kunstgras. Zolang er een goede basis is, is het leggen van gekleurd kunstgras gelukkig erg eenvoudig. Wij leggen door heel Nederland. Tips vindt u bij Tapijt en Laminaat Direct, maar u kunt natuurlijk ook altijd langskomen in de winkel of contact met ons opnemen via de telefoon of per e-mail.