• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
0561-614443

Hamat Kunstgras

Hamat Kunstgras

Hamat kunstgras of grastapijt rechtstreeks vanaf de fabriek in Genemuiden, altijd met 10% korting op de adviesprijs op de Hamat kunstgras collectie. Geen onderhoud meer, altijd een groen gazon, wel de lusten niet de lasten.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Val ook voor de voordelen van kunstgras

Toe aan een tuinrenovatie? Helemaal klaar met dat gras, maar u wilt niet tussen de betonklinkers zitten? Doe de grasmaaier en de kantjesknipper de deur uit, en ga heerlijk genieten van het hoogwaardige kunstgras van Hamat. Met kunstgras heb je alleen nog maar de voordelen van een gazon en niet meer de nadelen zoals dode plekken, onkruid, drassige bodem en natuurlijk dat eeuwige grasmaaien. Het assortiment van Tapijt en Laminaat Direct bestaat uit verschillende types kunstgras die in veel gevallen nauwelijks van 'echt' gras te onderscheiden zijn.

 

Een luxe gevoel

Er is een type kunstgras voor elke smaak. Oude bezwaren tegen kunstgras (platgetrapt gras, scherp aanvoelen) behoren inmiddels allang tot het verleden, en mensen die de stap gezet hebben om hun tuin te voorzien van Hamat kunstgras willen dan ook niet anders meer. Met Hamat schaft u echt een 'grastapijt' aan; een wollig en aantrekkelijk grasveldje bestaande uit precies díe sprietjes die u mooi vindt. Een groene tuin staat voor rust, ontspanning en buiten leven. Maar niemand heeft zin om bij de eerste mooie dag meteen de grasmaaier uit het schuurtje te halen. Wie een groene oase heeft met een kunstgras oppervlak daarin, kan zich meteen heerlijk installeren in een tuinstoel en van het gefluit van de vogeltjes genieten. Dat zijn de voordelen van een onderhoudsvrij gazon, ieder weekend weer. Mits goed aangelegd en van goede kwaliteit, heb je ontzettend lang plezier van je kunstgras.

 

Kunstgras bij Tapijt en Laminaat Direct

In ons assortiment vindt u een ruime keuze van het merk Hamat. Het kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Hamat biedt een heel goede optie voor mensen die van hun armetierige gazonnetje af willen, maar het ook niet zien zitten om voor een geheel betegelde achtertuin te gaan. Hamat kunstgras is er in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de beoogde toepassing. Gaat de grasmat uitgebreid bespeeld worden dan is het verstandig te kiezen voor een wat zwaardere kwaliteit. Bij kunstgras is het, net als bij veel aankopen, vaak een kwestie van 'goedkoop is duurkoop'. Bij Tapijt en Laminaat Direct vinden we het belangrijk dat u het product vindt dat optimaal bij u past en waar u zo lang mogelijk plezier van heeft. Wij geloven dat u hiermee op langere termijn beter af bent dan met kunstgras van een prijsvechter. Dat begint al als u contact zoekt voor advies. Bij Tapijt en Laminaat Direct krijgt u de aandacht en service die u mag verwachten bij een dergelijke grote aanschaf.

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten