Kunstgras

kunstgras aanbieding - gratis kunstgras stalen

Kunstgras van KunstgrasDirect, topkwaliteit kunstgras met gekleurde en gekrulde vezels om de echtheid te benaderen en daardoor bijna niet van echt gras te onderscheiden. Speciaal geselecteerd op de beste prijs/kwaliteit verhouding. Kunstgras is koeler dan tegels en heeft weinig tot geen onderhoud nodig, trekt minder insecten en veroorzaakt geen hooikoorts. Bij mooi weer kunt u gelijk van uw tuin genieten. Zo heeft kunstgras nog veel meer voordelen dan een echte grasmat.

Om u bij uw keuze te helpen, hebben wij alle eigenschappen op een rij gezet.
Zo kunt u overzichtelijk zien welk kunstgras het beste voldoet aan uw eisen.

PE = Polyethyleen, dit materiaal is beter UV-bestendig, hierdoor er minder snel kans op verkleuren is en het materiaal is zachter en flexibeler, betere kwaliteit dus.
PP = Polypropyleen, dit materiaal is volledig te recyclen, kleurvast, stevige vezel, kan door UV-licht negatief beïnvloed worden.

Met de optie "Eigen keuze" in onderstaande tabel, wordt bedoeld dat u instrooizand naar eigen inzicht kunt gebruiken, noodzakelijk is het in onze collectie niet.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Maxima kunstgras: topkwaliteit voor een hele scherpe prijs!

Bij Tapijt en Laminaat Direct zijn wij van mening dat het gras altijd groener kan. Daarom hebben wij diverse soorten Maxima kunstgras in ons assortiment opgenomen. Voor iedere smaak, gebruiksdoel en elk budget hebben wij kunstgras van dit topmerk in onze webshop beschikbaar. Wilt u uw tuin verfraaien met een weelderige grasmat, waarop uw kinderen heerlijk kunnen ravotten, trampolinespringen én waarop u probleemloos een zwembad op kunt plaatsen? Dan is Chelsea precies wat u nodig hebt. Deze grasmat is niet alleen kind- en diervriendelijk, maar ook nog eens zwembadproof. Bij Tapijt en Laminaat Direct is kunstgras Maxima altijd heel voordelig verkrijgbaar.

 

Een schitterend gazon van Tapijt en Laminaat Direct

Bent u voor uw tuin op zoek naar een onderhoudsvrije grasmat die er bovendien altijd onberispelijk bij ligt? Dan kunt u eigenlijk niet om type Praag heen. Dit is kunstgras met een mooie volle grasmat die zorgvuldig is opgebouwd uit diverse gekleurde en gekrulde vezels van verschillende kwaliteiten. Hierdoor hebt u minder snel last van verkleuring. Praag is waterdoorlatend en bijna niet van echt gras te onderscheiden. Komt uw Maxima kunstgras op een zonovergoten plek te liggen? Let dan bij de keuze goed op de UV-bestendigheid en kies voor een zo hoog mogelijke PE-percentage. Wilt u ook groener gras hebben dan uw buurman? Vraag dan snel uw gratis staal aan bij Tapijt en Laminaat Direct.

 

Keuze uit vele variëteiten

U profiteert bij ieder type Maxima kunstgras van de vele voordelen die dit topmerk te bieden heeft. Zo hoeft u kunstgras uiteraard nooit te maaien en veroorzaakt het geen hooikoorts. Het is bij de collectie van Maxima kunstgras zelfs niet noodzakelijk om strooizand te gebruiken. Slechts minimaal onderhoud is nodig om 10 tot 15 jaar onbezorgd van uw kunstgras te genieten. Zo houdt u meer tijd over om met het hele gezin heerlijk in de tuin te ontspannen. Maxima kunstgras is bij Tapijt en Laminaat Direct verkrijgbaar in een breedte van 200 cm of 400 cm en is eenvoudig zelf te leggen.

 

Maxima kunstgras is geschikt voor vele toepassingen

Ook als u helemaal geen tuin hebt, kunt u toch genieten van kunstgras Maxima. Verhoog de sfeer op uw balkon of dakterras bijvoorbeeld met het net iets lichter uitgevoerde Sofia. Dit voordelige type is ook zeer geschikt om te gebruiken in showrooms of op beurzen. Het verschil in prijs van diverse soorten kunstgras zit 'm in het aantal en de kwaliteit van de vezels per m2, evenals de hoogte en dichtheid van de pool. Wilt u meer informatie over kunstgras? Stuur dan gerust een mail met uw vragen naar Tapijt en Laminaat Direct. We adviseren u graag!

Kunstgras in de tuin