• Geen 50% of 70% korting
  Maar toch de goedkoopste
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Alles veilig betalen
  met iDEAL, creditcard
 • Meer dan 20 jaar ervaring
  eigen stoffeerders en vakmannen
0561-614443

Logomat binnen

Logomat, het opvallende visitekaartje

Bij een schoon- en droogloopmat zult u waarschijnlijk in eerste instantie denken aan het buiten de deur houden van vuil en vocht. Echter naast de functie van schoon of droogloopzone kan een mat door tekst of afbeelding een signaalfunctie krijgen. Deze zogenaamde logomatten zorgen voor een opvallende en unieke entree. Zo kan een logomat voor bedrijven een representatieve functie vervullen en bij binnenkomst zorgen voor een duidelijk zichtbare reclame uiting, waarmee uw bedrijf een professionele uitstraling verkrijgt. Echter ook naar de particulier vindt de logomat meer en meer zijn weg. Met een mat met afbeelding of tekst heeft u een echte blikvanger in uw interieur.

Verder worden logomatten ook gebruikt voor het afgeven van een bepaalde boodschap. Dit zijn de zogenaamde signaalmatten met opdruk of tekst, denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan matten met het niet roken symbool. Met een logomat bedrukt met een foto kunt u uw entree van een persoonlijk tintje voorzien. Verder zien we dat de bedrijfslogomat ook veel wordt gegeven als relatiegeschenk.

Bij Tapijt en Laminaat Direct kunt u terecht voor een mat met de door u gewenste tekst of andere opdruk. Wij leveren zowel aan de particuliere consument als aan bedrijven. Naast de matten met de standaard afmetingen, kunnen wij ook een logomat leveren in de door u gewenste maat. Voor een binnenmat met logo of andere opdruk raden wij de Spaghetti mat of de Dustcontrol schoonloopmat 598 aan. Deze is leverbaar in diverse kleuren. Wanneer de buitenmat van een logo dient te worden voorzien, dan is wellicht de Hamat Spaghetti mat, de Hamat 350 Domino mat of de Hamat Domino rubbermat 350, waarin 6 kleuren borsteltjes kunnen worden gezet, een goede keuze.

 

1 artikel(en)

per pagina

 • Logomat 598 schoonloopmat met logo

  Wasbaar
  Voor binnen

  Nu voor
  € 125,00

1 artikel(en)

per pagina

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten