Naaldviltmat

De naaldviltmatten van Tapijt en Laminaat Direct zijn vervaardigd uit het kunststof polypropyleen. Deze vezels zorgen voor de schrapende functie. De vezels staan in de naaldviltmat dicht op elkaar, waardoor de mat geschikt is voor gebruik binnenshuis.
Sorteer op
Naaldviltmat 209 Fortuna
Vanaf € 9,35
Levertijd: 1-2 werkdagen
Naaldviltmat 215 Mega Rib
Vanaf € 12,95
Levertijd: 1-2 werkdagen

2 Items

per pagina

Naaldviltmat

Een naaldviltmat is een stijlvolle oplossing binnenshuis om ervoor te zorgen dat vuil en vocht niet naar binnenkomt. Een naaldviltmat is overigens ook prima geschikt om bij de toegang in een kantoor neer te leggen. Zo blijft de vloer in het interieur in elk geval zoveel mogelijk ontdaan van vocht en vuil. Een naaldviltmat is samengesteld van speciaal materiaal en wordt op een unieke manier geproduceerd. Het materiaal bestaat uit polypropyleen en de vezels hiervan worden met diverse kleuren vermengd om de gewenste kleurstructuur te realiseren. De vezels raken met elkaar verweven doordat de laag met duizenden naalden wordt doorboord. De naalden hebben weerhaken en deze zorgen ervoor dat de polypropyleenvezels met elkaar verweven worden.

 

Naaldviltmat van Hamat

Tapijt en Laminaat Direct stelt kwaliteit boven alles zonder overigens de hoogste prijs te rekenen. Aangezien wij de keuze maken voor de beste kwaliteit presenteren wij met betrekking tot de naaldviltmat onder meer ºde collectie van Hamat. Dit is een topmerk als het gaat om het leveren van deurmatten voor binnen en buiten. Een naaldviltmat van Hamat beschikt over vezels die een functionele eigenschap hebben. Het zijn namelijk deze vezels die ervoor zorgen dat er als het ware een schrapende toepassing ontstaat. Als u de schoenen veegt, zorgt de schrapende functie ervoor dat het vuil vanonder de schoen achterblijft op de deurmat. Overigens zijn de naaldviltmatten van Hamat geschikt voor gebruik binnenshuis. Met betrekking tot de variatie in de collectie van Tapijt en Laminaat Direct geldt dat u met verschillende voorkeuren rekening kunt houden. Bijvoorbeeld met de kleur van de naaldviltmat van Hamat, maar ook met het design. U kunt de structuur van het oppervlak overigens gedetailleerd bekijken. Verder kent elk model een bepaalde maat en is daar uiteraard ook rekening mee te houden. Een standaardafmeting is bijvoorbeeld 40 bij 60 centimeter of 50 bij 80 centimeter. In de collectie vindt u overigens ook tapijttegels die uitgevoerd zijn als zware naaldvilt.

 

Ruime voorraad en snelle levering

Tapijt en Laminaat Direct biedt u het voordeel dat wij over een ruime voorraad beschikken en daardoor ook snel kunnen leveren. U kunt op het moment dat u laminaat aanschaft bijvoorbeeld ook meteen de keuze maken voor een naaldviltmat. In een kleur die bij de vloer past en bij de rest van het interieur aansluit. Als u al een vloer heeft liggen en alleen op zoek bent naar een naaldviltmat zijn wij u uiteraard net zo graag van dienst. Een naaldviltmat wordt vanuit voorraad snel bij u bezorgd. Het is als u in de omgeving van Wolvega woont of hier in de buurt bent ook mogelijk om de naaldviltmat van uw keuze af te halen. Tapijt en Laminaat Direct geeft u voor het kopen van een naaldviltmat van Hamat graag een extra korting van 10%.