• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
085 06 01 500

Outline en topline buitenmatten van Hamat

 

Outline buitenmat Hamat

Een goede mat scheelt de helft van het werk Een huis schoonhouden is een pittige opgaaf. Daarom is het om te beginnen erg belangrijk vuil te voorkomen. Dat voorkomen begint met een goede mat aan de voor- en achterdeur. De vraag is welke mat het effectiefst is en waarvoor je moet kiezen.

Niet iedere mat is hetzelfde
Vaak koopt men achteloos een mat. Zonder stil te staan bij de functie en de ondersteuning die die mat moet bieden. Ligt de mat er als sieraad of om effectief te helpen vuil uit huis te houden? In het laatste geval is het zinvol stil te staan bij het type mat dat men aanschaft. Moet de mat nattigheid buiten houden, vuil opvangen of afschrapen of beide? Matten zijn niet allemaal hetzelfde. Je hebt outline matten of buitenmatten, topline - of droogloopmatten. Ieder type is van een ander soort materiaal gemaakt en heeft een ander doel. Zo is het niet verstandig een van katoen gemaakte mat als buitenmat te gebruiken, want die zal weinig effect hebben bij nat weer en snel verslijten. Hamat biedt heel wat verschillende matten aan, ieder van een hoge kwaliteit en met een duidelijk andere functie.

Waarvoor moet de mat dienen?
Wat hoopt u met de mat te bereiken? Dat er geen vuil naar binnen wordt gedragen of dat de natte schoenen geen duidelijk zichtbare voetstappen op uw laminaat, parket of vinyl achterlaten? Dat mensen hun voeten afvegen voordat ze binnentreden? Dat de kinderen er hun schoenen op achterlaten? Of dat men voordat men binnenkomt de voeten al op de buitenmat afveegt?
Neemt u een outline mat van Hamat dan kiest u voor een mat die buiten komt te liggen en die borstels heeft die de schoenen goed schoon maken. Wordt het een droogloopmat dan biedt Hamat u een vaak van katoenvezels gemaakte binnenmat die de schoenen bij het binnenkomen droog wrijft, zodat er geen nattigheid naar binnen wordt gedragen. Zo heeft iedere mat een eigen kwaliteit.

Waarom een Hamat?
U kunt natuurlijk kiezen voor een goedkope mat. Maar dan heeft uw heel wat extra werk om steeds weer alles schoon te maken. Een Hamat zorgt er voor dat een fors deel van het vuil en van eventuele nattigheid niet eens uw huis binnen gedragen kan worden. Doordat de Hamat zeer effectief het vuil en de nattigheid van de schoenen afhaalt, zorgt ze ervoor dat er minder viezigheid in huis terecht komt en zodoende dat u niet steeds met een veger of een dweil gereed hoeft te staan. De matten van Hamat zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en garanderen zodoende een grote effectiviteit en een lange levensduur. Plus, en daar draait het toch vooral om, dat u minder tijd hoeft te besteden aan het schoon houden van uw vloeren.

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten