Sense

Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
2 Items
12
24
36
  1. Sense PVC Klik F-serie
    Vanaf € 79,45
    € 35,95per m2
  2. Sense PVC Klik G-serie
    Vanaf € 86,08
    € 38,95per m2
Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
2 Items
12
24
36

Sense pvc vloer

Een Sense pvc vloer staat voor design en kwaliteit, waarbij u van nog een groot voordeel profiteert. Dat is dat er sprake is van een optimale reductie van loopgeluiden. Het gaat hier dan ook om een fluisterstille vloer. Tapijt en Laminaat Direct biedt u de gelegenheid om click pvc van Sense aan te schaffen. Daarbij profiteert u van de all-in prijs. De pvc vloer wordt gratis gelegd. Bovendien zijn de plakplinten en ondervloer ook nog eens gratis. Uw voordeel haalt u bij Tapijt en Laminaat Direct als u de keuze maakt voor een Sense pvc vloer.

 

Exclusief comfort met keuze uit diverse designs en kleuren

Tapijt en Laminaat Direct biedt u exclusief comfort met de keuze voor een click pvc van Sense. Het voelt altijd aangenaam aan om over een pvc vloer te lopen. Zelfs met blote voeten is er sprake van een warm comfort. Het vloersysteem is bovendien geluiddempend, zodat er geen hinder wordt ervaren als er bijvoorbeeld een stoel wordt verschoven. Of als er met schoenen met hakken over de vloer gelopen wordt. De kwaliteit op het gebied van comfort, warmte en demping van geluiden is uitzonderlijk bij dit specifieke vloersysteem. Met betrekking tot het design biedt Tapijt en Laminaat Direct meerdere opties. Elke pvc vloer in het aanbod dat u hier ziet, is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt uw huidige interieur als uitgangspunt nemen om een passende keuze voor click pvc te maken. Of als u de hele inrichting verandert, kunt u de pvc vloer kiezen die volledig aan uw wensen voldoet. De vloer vormt dan de basis waarop de rest van het nieuwe interieur op wordt afgestemd. Het is overigens altijd mogelijk om een pvc vloer te combineren met vloerverwarming om op deze manier nog meer comfort in huis te ervaren. Pvc is materiaal dat zich perfect leent voor een combinatie met vloerverwarming en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.

 

Variatie in dikte pvc vloer en gemak in onderhoud

Bij het maken van een keuze voor een pvc vloer heeft u bij Tapijt en Laminaat Direct de gelegenheid om met de dikte van het vloersysteem rekening te houden. Bijvoorbeeld met een dikte van 4,5 millimeter of met een dikte van 6,5 millimeter. De dikte van de pvc vloer bepaalt voor een deel de kwaliteit en met deze diktes is er sprake van een zware kwaliteit en een sterke slijtlaag. Dat maakt de pvc vloer ook geschikt voor de toepassing in zakelijke projecten, zoals voor kantoren of voor zorginstellingen en ziekenhuizen. Er is bovendien een extra voordeel, want pvc vloeren zijn bijzonder eenvoudig in het onderhoud. Een droge reiniging maakt dan onderdeel uit van de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast is het op periodieke basis vochtig reinigen aan te raden voor een fris effect. Een Sense pvc vloer is een ideale keuze als u kiest voor comfort en design.

To Top