• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
0561-614443

Trap bekleden met laminaat of PVC

U wilt uw trap renoveren met laminaat, PVC of tapijt? Bij Tapijt en Laminaat behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Wanneer u de vloer van gang of overloop laat doorlopen op de trap, zal dat een mooi strak en rustig beeld geven. Het gebruik van laminaat en PVC op uw trap zorgt voor een grote slijtvastheid en zijn tevens zeer onderhoudsvriendelijke materialen. Kortom duurzaamheid en de eenvoud van onderhoud gaan hier hand in hand! Een ander praktisch voordeel is de antislipwerking van de aluminium hoekstrips waarmee de trap wordt afgewerkt. Iedere trede wordt door ons montageteam afzonderlijk opgemeten, waarna het materiaal exact op maat kan worden gezaagd of gesneden.

Altijd de juiste kleur

Doordat laminaat en PVC in vele kleuren en dessins leverbaar zijn, zal er voor iedere stijl en smaak een passende laminaat of PVC zijn. De prachtige houtdessins geven een sfeervolle natuurgetrouwe uitstraling. Ook voor de moderne betonlook bent u bij Tapijt en Laminaat Direct aan het juiste adres. Wij leggen doorgaans een dichte trap in zijn geheel, dat wil zeggen zowel de treden als de stootborden worden voorzien van laminaat of PVC. Wanneer u kiest om een trap te laten stofferen met tapijt, dan is er ook de mogelijkheid om de zijkanten hierin mee te nemen. Betreft het een open trap dan zullen uitsluitend de bovenkanten van laminaat of PVC worden voorzien, de voorkant van iedere trede zal worden afgewerkt met een hoekstrip. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor het sfeervol afwerken van uw trap, waarbij deze één geheel met de omgeving zal vormen.

Werkwijze trap bekleden bij Tapijt en Laminaat Direct

De eerste stap is de aanvraag van uw offerte. Wanneer u het offerte-formulier heeft ingevuld en naar ons heeft gemaild, krijgt u doorgaans binnen twaalf uur van ons een reactie per mail. Tevens kunt u op deze offerte-aanvraag, uiteraard geheel vrijblijvend, een gewenste datum van leggen aangeven. Wanneer u zich in de opgegeven prijsopgave kunt vinden, gaan we over tot het plannen van een datum. Vervolgens ontvangt u van ons de bevestigingsmail, waarin hetgeen is afgesproken nog even in overzicht wordt gezet. Vooraf hoeft u verder niets te ondertekenen.

Uw trap zal doorgaans binnen één dag gereed zijn. Dit tegen de scherpste prijs, met goed materiaal en uiteraard gelegd door ons vakkundig team!

 

Trap bekleden met laminaat voor
Voor
Trap bekleden met laminaat tussentijd
Tussendoor
Trap bekleden met laminaat klaar
Elke trede is maatwerk
 Trap bekleden met laminaat klaar
En uw nieuwe trap
   
 Laminaat op de trap
Trap bekleed met vintage laminaat
 Laminaat op de trap
De zijkanten bekleed met tapijt
 Laminaat op de trap
Bovenaanzicht nieuwe trap
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten