Hamat trapmatten

Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
4 Items
12
24
36
Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
4 Items
12
24
36

Hamat trapmatten, een ruime collectie

Het assortiment Hamat trapmatten is zeer divers. Van landelijk aandoende kleuren tot een bont kleurenpalet, in het assortiment Hamat halve trapmaantjes vindt u het allemaal. In de collectie trapmatten is er dan ook voor ieder wat wils. Gemaakt van tapijt doen de halve trapmaantjes dan ook huiselijk, warm en sfeervol aan. Door de zachte structuur krijgt de trapmat zijn knusse uitstraling. Door de verende eigenschap van tapijt, zal het contactgeluid worden gedempt. Uiteraard zullen uw buren dit ook kunnen waarderen. Verder zijn de Hamat trapmatten eenvoudig te monteren door middel van een, door de zetmachine erop gemonteerde, kunststoffen hoekstrip met plakstrook. Mocht u er ooit een keer op uitgekeken raken, dan is het verwijderen van de halve trapmaantjes eveneens een fluitje van een cent. Ook het veiligheidsaspect is iets wat niet onbenoemd mag blijven. Wanneer u gewend bent om veel op sokken te lopen, dan zal uw trap door het toepassen van trapmatten net iets stroever aanvoelen dan de gladde houten trap.

 
Halve trapmaantjes in een gangbare maat

De halve trapmaantjes van Hamat zijn leverbaar in de standaard maat van 17  x  56 cm, waardoor hij toepasbaar is op vrijwel alle trappen. Een enkele soort is eveneens verkrijgbaar in een grotere maat. Zo is bijvoorbeeld de Riva leverbaar in de afmeting van 20  x  65 cm. De Riva is te bestellen in de gangbare kleuren antraciet, beige, blauw en grijs. Verder zijn de Flash trapmatten zowel verkrijgbaar in de standaard maat 17  x  56 cm, maar ook in de afwijkende maat 25  x  65 cm. De Flash halve trapmaan is te bestellen in de kleuren bruin, rood en paars, met een gemêleerd kleurenpallet.

 

De eigenschap van de stoffen trapmaan op een rijtje

- zachte structuur
- warm aanvoelend
- geluiddempend
- antislip
- eenvoudig te monteren

 

De aluminium trapmat van Hamat, een robuuste uitstraling

Een aparte vermelding maken we van de aluminium halve trapmaantjes van Hamat. Gemaakt van aluminium, en dus niet van ijzer, geeft deze Steeltred trapmaan vele voordelen op de werkplek. Aluminium kent een lange levensduur, roest niet, slijt vrijwel niet en zal niet kromtrekken. Kortom een onderhoudsvriendelijk materiaal en door zijn duurzaamheid eveneens milieuvriendelijk in gebruik. Door de robuuste en stoere uitstraling worden de aluminium trapmatten als industrieel ervaren. Ze worden dan ook veel op trappen op werkplekken toegepast, waar ze intensief worden betreden. De steeltred trapmatten worden geleverd met vier schroeven, waardoor ze stevig op hun plaats kunnen worden gemonteerd.

 

De eigenschappen van de aluminium trapmaan op een rijtje

- duurzaam materiaal
- antislip
- eenvoudig te monteren met schroeven
- geschikt voor de werkplek

 

To Top