• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
085 06 01 500

Traprenovatie

Trenova hèt traprenovatie systeem voor renovatie en nieuwbouw

 

Het is bij de klant niet altijd bekend dat een trap met laminaat gelegd kan worden en daarmee perfect kan aansluiten op de laminaatvloer. Bestaande trappen zijn prima te renoveren door middel van complete renovatietreden, waarbij dus de gehele trap in dezelfde kleur uitgevoerd kan worden als de vloer. Tapijt en Laminaat Direct kan met de serie Homeline laminaat traprenovatie de gehele collectie van Trenova Homeline leveren.

Trenova Homeline biedt u twaalf laminaat designs met authentieke houtdecoren. Alle soorten beschikken over een voelbare antislip oppervlaktestructuur, met een licht geoliede uitstraling, wat de laminaat een bijzonder mooi en natuurlijk uiterlijk geeft. Van het lichte ahorn tot zilverkleurig eiken, voor elke smaak is er een passende oplossing.

De onderdelen van het Trenova trapsysteem bieden een complete oplossing voor een 100% match in uiterlijk van zowel de traptreden, alle afwerkprofielen en de laminaatvloeren.

Uniclic-verbinding
De eenvoudige uniclic-verbinding waarborgt een snel en perfecte aansluiting op de bestaande trap. Perfectie, snelle verwerking en de geringe materiaaldikte zijn de kenmerken van dit unieke systeem.

Led-verlichting met RVS design
Het Trenova traprenovatie systeem biedt tevens de unieke mogelijkheid om led-verlichting in de trap te integreren. Deze verlichting kan in de trapwang verwerkt worden in de vorm van een vierkant van edelstaal. Verder is er nog de mogelijkheid om aan de onderkant van de treden een strook te monteren met 5 leds. Dit alles zal uiteraard een sfeervolle en warme uitstraling aan uw trap geven en geeft tevens een mooi ruimtelijk effect. Uiteraard biedt lichtverwerking in de trapopgang ook een praktisch voordeel.

Met diverse op elkaar afgestemde accessoires, zoals traptreden in diverse lengte- en dieptematen, stootborden in diverse lengtematen, hoekprofielen voor de onderkant van de trede en afdekkappen voor de zijkanten bij open trappen,  biedt het Trenova traprenovatiesysteem een complete afwerking voor uw trap en vloer. Bij Tapijt en Laminaat Direct kunt u bij onze showtrap de diverse verkrijgbare kleuren bekijken, zodat u goed beeld krijgt hoe u de vloer en trap er uit kan laten zien wanneer u zou kiezen voor Trenova.

Traprenovatie

  1. Traptrede met Uniclic-verbinding
  2. Led-verlichting met RVS design
  3. Groot hoekprofiel voor afwerking trapwangen
  4. LED strip voor treden
  5. Traptreden in diverse lengte- en dieptematen, maatwerk tot 280 cm breedte
  6. Stootborden in diverse lengtematen
  7. Stabiliseringsprofiel voor uitgesleten of niet-stabiele traptreden
  8. Hoekprofiel om de onderkant perfect af te dekken
  9. Afwerkkit in kleur
10. Hoekprofiel aan de zijkant open treden of snijkant van de overgang naar de wangen
11. Afdekkap voor aan de zijkant van open treden
12. Overgang naar de wangen
13. U-profiel voor wandmontage
14. Laminaat voor de overloop met Uniclic-verbinding

   
Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten