Interfloor

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kwaliteitsvinyl van Interfloor bij Tapijt en Laminaat Direct

Is het tijd voor een nieuwe vloerbedekking? U heeft dan heel wat verschillende mogelijkheden. Maar als u een vloerbedekking wilt plaatsen die er prachtig uitziet, die verkrijgbaar is in vele verschillende stijlen, die duurzaam is en waar u weinig onderhoud aan zult hebben, dan is vinyl de beste keuze. Bij Tapijt en Laminaat Direct vindt u het ruimste assortiment vinylvloeren dat er in Nederland te vinden is. Zo verkopen wij de vloeren van het Nederlandse bedrijf Interfloor. Dit is een leverancier en distributeur op het gebied van vinyl, die een grote collectie mooie vloeren heeft.

 

Wat voor vloer zoekt u voor uw huis?

Als u op zoek bent naar de perfecte nieuwe vloer voor uw huis of kantoor, dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij Tapijt en Laminaat Direct. Als u dan doorklikt naar onze speciale pagina voor Interfloor, dan krijgt u een ruim aanbod aan mooie vloeren voorgeschoteld. De vinyl vloeren van Interfloor onderscheiden zich op meerdere verschillende manieren. Zo zijn ze altijd gemaakt van vinyl van de hoogste kwaliteit en kunt u rekenen op een keuze uit een zeer gevarieerde collectie. Interfloor is al actief op het gebied van vloerbedekkingen sinds 1828, er is zodoende een enorme schat aan ervaring op dit gebied aanwezig bij dit bedrijf. Als u dan ook een mooie vinyl vloer zoekt voor uw bedrijf, dan is de collectie Interfloor vloeren van Tapijt en Laminaat Direct een prima keuze!

 

Waarom een vloer van Interfloor?

Als het aankomt op vinyl vloeren, dan zijn er weinig bedrijven die dezelfde kwaliteit en variatie leveren als Interfloor. Interfloor is een Nederlands bedrijf waar al bijna twee eeuwen wordt gewerkt aan de mooiste vloeren die er te krijgen zijn. Bij Interfloor worden er hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het vinyl. Het gaat dan vooral om de warmte, comfort en veiligheid van de vloeren in kwestie. Interfloor stelt strenge eisen op het gebied van slijtage, kleurechtheid, brandwerendheid en vlekverwijdering, om zo te garanderen dat u de perfecte vloer in huis haalt als u kiest voor Interfloor.

 

Meer weten over die prachtige vinyl vloeren van Interfloor?

Bij Tapijt en Laminaat Direct verkopen we louter de vloeren van de beste merken die er te vinden zijn. We willen onze klanten altijd de hoogst mogelijk kwaliteit leveren, zodat u met volle tevredenheid van onze vloeren gebruik kunt gaan maken. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment Interfloor vloeren als u op zoek bent naar een vloer die helemaal op uw wensen is afgestemd. U kunt deze vloeren bekijken op onze website, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om een keer langs te komen in onze showroom. Als u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde vloer, dan komen wij deze graag voor u leggen. Onze ervaren vakmensen hebben hier meer dan 20 jaar ervaring mee. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze Interfloor vloeren.