• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
085 06 01 500

Ter Hürne Avatara

Avatara vloeren van Ter Hürne

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

De Avatara MultiSense-Floor van ter Hürne

Hightech voor uw ogen. De Avatara serie van ter Hürne, een unieke collectie Mulisense-vloeren. Door een digitale print rechtstreeks op de HDF dragerplaat ontstaat het natuurlijk ogende decorbeeld van de MultiSense-vloer. De dragerplaat wordt hiertoe voorbereid door micro-nivellering, primer en gietgrond. Het printen in High-Definition kwaliteit maakt een aanzienlijk nauwkeurige print mogelijk, in meer dan een miljoen kleuren te produceren. Het resultaat is een werkelijkheidsgetrouwe weergave van het origineel, waarbij een apart papier wordt bedrukt, dat er vervolgens wordt opgeperst. Zo verkrijgt de MultiSense-floor van ter Hürne zijn authentieke uitstraling. De oppervlakte van de Avatara vloerdelen wordt afgewerkt met een speciale polymere coating. Door de volledige transparante textuur komt het natuurgetrouwe decor perfect tot zijn recht, zonder daarbij aan kleurenglans in te boeten.

 

Zichtbare en voelbare structuur

De speciale polymere coating geeft de vloer een zacht en haptisch aangenaam oppervlak, waardoor de perfecte afwerking ontstaat. Elke plank krijgt door de combinatie van matte afwerking en voelbare structuur een unieke, sensuele uitstraling. Dit geeft de Multisense-floor van ter Hürne zijn warme, aangename uiterlijk.

 

Hoge belastbare oppervlakafwerking

De grote belastbaarheid dankt Avatara aan zijn sterke en tegelijkertijd enigszins elastische coating. Door deze speciale afwerking is de vloer uitstekend bestand tegen de zware belastingen van elke dag. Alle vloeren van de Avatara serie van ter Hürne beschikken over een tegen zwelling beschermde HDF dragerplaat.

 

Aangenaam loopcomfort

Dankzij de reeds eerder genoemde coating bieden de MultiSense vloeren een merkbaar warmer gevoel en een aangename akoestiek. De lichte elasticiteit van de vloer en de demping van de loopgeluiden zorgen voor veel loopcomfort. Dit overtuigt in het alledaagse leven en staat garant voor veel wooncomfort en maakt de Avatara vloeren van ter Hürne tot een unieke collectie.

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten