Hedifelt Groene Vloerplaat - 7 mm - Prijs Per m2

€ 3,95
€ 3,95per m2
SKU
Groene Vloerplaat Hedifelt 7 mm per m2
Hedifelt zijn de welbekende 7 mm groene platen. Deze ondervloerplaat is geschikt als ondervloer voor PVC, tapijt en laminaat. Dit veerkrachtig natuurproduct is op basis van zachte houtvezels en is 100% natuurproduct en egaliseert oneffenheden tot 3 millimeter en is spanningsvrij, geluiddempend en isolerend. De platen kunnen zowel op beton als houten vloeren worden toegepast. - Egaliserend - Altijd haaks - Warmte- en koude isolerend - Vocht- en schimmelwerend - Verlengt de levensduur van tapijt - 100% natuurproduct - Volledig recyclebaar - Akoestisch- en geluidsdempend Laat de Hedifelt platen in de te beleggen ruimte altijd 24 uur acclimatiseren, hierdoor kan de plaat zich aanpassen aan de omgevingstemperatuur en de luchtvochtigheid. Bij laminaat altijd de vloerplaten plaatsen in combinatie met een PE-folie. Per m2=2 platen.
Productinformatie
Merk Hedifelt

Hedifelt zijn de welbekende 7 mm groene platen. Deze ondervloerplaat is geschikt als ondervloer
voor PVC, tapijt en laminaat.

Dit veerkrachtig natuurproduct is op basis van zachte houtvezels en is 100% natuurproduct en egaliseert oneffenheden tot 3 millimeter en is spanningsvrij, geluiddempend en isolerend. De platen kunnen zowel op beton als houten vloeren worden toegepast.

- Egaliserend
- Altijd haaks
- Warmte- en koude isolerend
- Vocht- en schimmelwerend
- Verlengt de levensduur van tapijt
- 100% natuurproduct
- Volledig recyclebaar
- Akoestisch- en geluidsdempend

Laat de Hedifelt platen in de te beleggen ruimte altijd 24 uur acclimatiseren, hierdoor kan de plaat zich aanpassen aan de omgevingstemperatuur en de luchtvochtigheid. Bij laminaat altijd de vloerplaten plaatsen in combinatie met een PE-folie. Per m2=2 platen.

To Top