• Geen 50% of 70% korting
  Maar toch de goedkoopste
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Alles veilig betalen
  met iDEAL, creditcard
 • Meer dan 20 jaar ervaring
  eigen stoffeerders en vakmannen
0561-614443

Ter Hürne

Ter Hürne pvc vloer gratis gelegd

De design-pvcvloer COMPACT serie van LVT heeft nagenoeg alle voordelen die ook door de PRO-variant worden geboden. Een wezenlijk verschil van het 5 mm dikke vol-pvc is de gepatenteerde CLICKitEASY verbinding, die snel en veilig zwevend gelegd kan worden. De design-PVCvloer COMPACT bestaat evenzo als de PRO-variant uit 100 % waterafstotende productbestanddelen, zodat ook deze vinylvloer geschikt is voor vochtige ruimten. Een geïntegreerd glasvezelnet beschermt de vloer tegen uitzetting door warmte en biedt zo extra veiligheid en stevigheid. Er kan eventueel ook nog een (geluid)dempende ondervloer onder voor de ultime vloer ervaring.

2 artikel(en)

per pagina

 • Ter Hürne Click PVC Compact Gratis gelegd €42.99

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 5 mm
  5 mm
  4-zijden V-groef

  € 42,99 per m2
 • Ter Hürne Click PVC Compact Gratis gelegd €44.99

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 5 mm
  5 mm
  4-zijden V-groef

  € 44,99 per m2

2 artikel(en)

per pagina

Ter Hürne

Ter Hürne click pvc staat garant voor een hoogwaardige en degelijke kwaliteit. Ter Hürne is een Duits merk en de pvc vloer maakt het onderscheid. Niet alleen ten aanzien van de topkwaliteit, maar zeker ook als het gaat om het design, comfort en gemak. Bij het ontwerpen en produceren van click pvc van Ter Hürne is gebruik gemaakt van moderne technologieën. Hierdoor ontstaat er een vloersysteem dat natuurgetrouwe patronen reproduceert. Passend binnen ieder interieur met optimale functionaliteiten. Het click verbindingssysteem van deze vloerafwerking is gepatenteerd. Dat betekent dat het voor iedereen ook zelf gemakkelijk is om de pvc vloer aan te brengen. Dat hoeft bij Tapijt en Laminaat Direct niet. Wij leggen namelijk graag voor u de vloer.

 

Click pvc met all-in prijs

Tapijt en Laminaat Direct biedt click pvc van Ter Hürne aan met een all-in prijs. Dat betekent dat wij gratis voor u aan de slag gaan met het leggen van de pvc vloer. Het vloersysteem wordt door Tapijt en Laminaat Direct bovendien geleverd met een gratis ondervloer. De gratis plakplinten en legservice maken eveneens deel uit van de all-in prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, maar weet u meteen waar u aan toe bent als u de Ter Hürne pvc vloer koopt. De vloer wordt op professionele wijze aangebracht door onze eigen medewerkers. De pvc stroken zijn eenvoudig in elkaar te klikken met het CLICKitEASY montagesysteem van Ter Hürne. Deze verbinding is snel en veilig zwevend te leggen.

 

Ter Hürne voor normaal en zwaar gebruik

Click pvc van Ter Hürne uit het aanbod van Tapijt en Laminaat Direct is geschikt voor normaal en intensief gebruik. Dat betekent dat de pvc vloer van Ter Hürne eveneens toe te passen is in bijvoorbeeld commerciële of zakelijke ruimtes, waar de vloer aan zware belasting onderhevig is. Een ander voordeel van bijvoorbeeld de serie COMPACT en PRO is dat deze geschikt zijn om in vochtige ruimtes aan te brengen. Er is namelijk sprake van waterafstotende materialen en de vloer wordt beschermd tegen uitzetting door warmte op basis van het geïntegreerd glasvezelnet. Indien gewenst of nodig is het mogelijk om een geluiddempende ondervloer aan te brengen onder de vloer van Ter Hürne.

 

Keuze uit diverse kleuren

Bij Tapijt en Laminaat Direct heeft u met de serie Ter Hürne de keuze uit verschillende kleuren. Dat betekent dat u met de aankleding van uw interieur thuis of in uw bedrijfspand rekening kunt houden bij het maken van een keuze voor click pvc. Een pvc vloer in eiken beige heeft bijvoorbeeld een warme uitstraling eiken wit past binnen een modern interieur. Tapijt en Laminaat Direct heeft een ruime voorraad en wij leggen door heel Nederland. Uw vloer van Ter Hürne wordt in een dag door onze eigen stoffeerders aangebracht.

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten