• Geen 50% of 70% korting
  Maar toch de goedkoopste
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Alles veilig betalen
  met iDEAL, creditcard
 • Meer dan 20 jaar ervaring
  eigen stoffeerders en vakmannen
0561-614443

Beautifloor

beautifloor plak pvc Dankzij een combinatie van trendy dessins, voelbare oppervlaktestructuren en de royale afmetingen van de stroken, zijn de PVC Design vloeren van Beautifloor een opvallend segment in de wereld van de kunststof vloer.

Vraag nu een vrijblijvende offerte en/of staal aan!

1 - 12 van 24

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

1 - 12 van 24

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Beautifloor PVC Design vloeren

Ook de PVC vloeren van Beautifloor zijn vertegenwoordigd in het assortiment van Tapijt en Laminaat Direct.

Dankzij een combinatie van trendy dessins, voelbare oppervlaktestructuren en de royale afmetingen van de stroken, zijn de PVC Design vloeren van Beautifloor een opvallend segment in de wereld van de kunststof vloer.

De PVC Design vloer van Beautifloor biedt u volop de ruimte om u creatief in uit te leven. Er zijn diverse verschillende verwerkingsmogelijkheden. Door bijvoorbeeld een legpatroon te gebruiken met een visgraatmotief krijgt de vloer al een heel eigen karakter. Eveneens zal het gebruik van decorstrippen de vloer een geheel ander uiterlijk geven.

Een Beautifloor vloer verdient uiteraard een mooie afwerking. Een mooie plint zal de PVC vloer helemaal completeren. Bij onze Beautifloor vloeren kunnen wij bij Tapijt en Laminaat Direct zorgen voor de perfecte afwerking. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een mooie overschilderbare stijlplint of voor een bijpassende plak- of overzetplint.


Beautifloor PVC Design vloeren kennen vele voordelen

- Beautifloor PVC Design vloeren zijn uitermate geschikt om toe te passen op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen
- Waterbestendig, ook in vochtige ruimtes
- Door een goede afgewerkte toplaag heeft de PVC vloer een hoge slijtvastheid
- Tevens verkrijgt de vloer zijn kras- en vlekbestendigheid door deze toplaag
- Een minimaal geluid bij loopcontact door het rechtstreeks plakken van de stroken op de ondergrond
- Comfortabel binnenklimaat
- Eenvoudig te onderhouden


Onderhoudsinstructies – Huishoudelijk Pvc

Dankzij het moderne productieproces en de hoogwaardige grondstoffen welke zijn verwerkt in de vloeren zijn deze eenvoudig te reinigen. Toch is geen enkele vloer natuurlijk onderhoudsvrij, ook de Beautifloor Pvc vloeren niet. Om optimaal van uw vloer te kunnen blijven genieten geven wij onderstaand onderhoudsadvies.

Stofwissen met een wisser of stofzuigen met een zacht mondstuk zal veelal voldoende zijn. De vloer is goed met een (licht)vochtige dweil reinigbaar. Voor het verwijderen van de meeste vervuiling is het gebruik van een reiniger afdoende. Het verdere advies luidt om één keer per jaar periodiek onderhoud te plegen. Hierbij brengt u dan met een polish een nieuwe beschermlaag op uw PVC vloer aan.

De frequentie voor dit periodiek zal mede afhankelijk zijn van de hoeveelheid vuil die mee naar binnen wordt gelopen, de gebruiksintensiteit en de wijze waarop het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd.

-Verder zal het een behoud voor uw vloer zijn wanneer de entree wordt voorzien van een goede schoonloopzone, waardoor grotendeels de inloop van vocht en vuil zal worden voorkomen.
- Voorkom langdurig contact tussen vinyl en rubber. Door migratie kan namelijk een blijvende donkerbruine verkleuring optreden.
- Gemorste vloeistoffen z.s.m. verwijderen.
- Schuift u geen zwaar meubilair of andere voorwerpen over de vloer.
- Voorzie stoelpoten e.d. van goede viltjes.
- Vervang eventueel de wieltjes onder bureaustoelen door wieltjes welke geschikt zijn voor vlakke vinyl vloerbedekking.

 

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten