• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
085 06 01 500

Vloerkleden Ambiant

Ambiant vloerkleden

Ambiant vloerkleden en karpetten

In de winter kan uw vloer koud aanvoelen. Dan biedt het uitkomst om een nieuw vloerkleed te kopen. Niet alleen zorgt dit voor meer warmte aan uw voeten, maar het geeft ook karakter aan een kamer en geeft deze een warme uitstraling. Het is heerlijk om thuis te komen en met uw blote voeten op uw nieuwe zachte vloer te lopen.

Een vloerkleed in huis biedt vele voordelen: ze zorgen ervoor dat het huis de warmte beter vasthoudt, ze dempen harde geluiden en cre"eren meer eenheid in de kamer. Sommige kamers hebben een echo. Een karpet kan dit oplossen doordat het geluid absorbeert. Als u veel meubels in een kamer heeft staan, kan dit ervoor zorgen dat de kamer erg chaotisch lijkt. Door vloerbedekking in de kamer te leggen zorgt u voor meer eenheid. Daarnaast zorgt het voor een gevoel van gezelligheid. De blik van gasten zal op de plek waar het ligt gevestigd worden: is dit bij uw bank? Dan voelen uw gasten zich direct welkom.

Bij ons kunt u van de betere producent kleden bestellen: Ambiant is een Nederlandse producent van vloeren. Naast een karpet kunt u bij Ambiant ook terecht voor andersoortige vloeren: laminaat, parket, tapijt, vinyl of pvc. Alles van zeer goede kwaliteit.

De karpetten van ambiant zijn handgetuft. Tuffen houdt in dat het patroon met de hand wordt gezet. Hierdoor, in combinatie met de dunne draden die worden gebruikt, kunnen enkele draden losraken. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit en geeft het vloerkleed juist een meer karakteristiek uiterlijk.

Een karpet kunt u krijgen in verschillende kleuren en maten. De standaard maten zijn (ca.) 160 x 230 cm, (ca.) 200 x 300 cm en (ca.) 300 x 400 cm. Zij kunnen ook voor u op maat gemaakt worden. Daardoor zijn zij volledig aanpasbaar aan uw wensen en de plaats waar u ze wilt neerleggen. Alle karpetten zijn handgemaakt en handgetuft. Hierdoor kan de grootte iets afwijken.

De producent heeft vloerkleden in verschillende kleuren en van verschillende stoffen. Hierdoor zit er altijd iets in het assortiment wat u zal bevallen. Ze zijn allemaal handgemaakt en van goede kwaliteit. De kleuren die u kunt bestellen zijn onder meer verschillende tinten rood, beige, bruin, blauw en wit. De bovenkant van de producten is over het algemeen gemaakt van katoen: makkelijk schoon te maken en zeer duurzaam.

Gelijk bestellen? Dat kan!

Een vloerkleed of karpet van kwaliteitsmerk Ambiant, rechtstreeks vanaf fabriek en altijd met 10% korting op de adviesprijs en geen bezorgkosten.
Wij maken desgewenst ook uw karpet op maat.

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten