Vloerkleden Hamat

Sorteer op
Speelkleed Hamat Roundabout speelmat
Vanaf € 27,50
HAMAT Vloerkleed 756 Furore - Aanbieding
Vanaf € 99,00
Vloerkleed Saba Hamat Oester grijs
Vanaf € 189,95
Levertijd: 1-2 weken
HAMAT Vloerkleed 771 Singapore
Vanaf € 195,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Vloerkleed 676 Levi
Vanaf € 314,00
HAMAT Vloerkleed 684 Trevor
Vanaf € 439,00
HAMAT Vloerkleed 690 Sam
Vanaf € 479,00
HAMAT Vloerkleed 689 Robin
Vanaf € 479,00
HAMAT Vloerkleed 685 TARA
Vanaf € 519,00
HAMAT Vloerkleed 687 Amber
Vanaf € 579,00

10 Items

per pagina

Maak uw huis gezellig met Hamat vloerkleden en karpetten

Het mag wel als bekend worden verondersteld dat vloerkleden "the finishing touch" aan uw huis kunnen geven. Oftewel in goed Nederland "de puntjes op de i zetten". Het juiste vloerkleed kan een dramatische uitwerking op een kamer hebben; zowel in positieve als in negatieve zin. U kunt er in de eerste plaats uw persoonlijke smaak en stijl mee tot uiting brengen. Ook geven vloerkleden extra warmte, zorgen zij voor een knus gevoel en zijn zij erg geschikt om - al dan niet - subtiele kleuraccenten aan uw inrichting te geven.

Waarom is Hamat een goede keuze voor uw vloerkleden en karpetten?

Hamat is een toonaangevende Nederlandse fabrikant van vloerbedekking die in Overijssel, gevestigd is. Hamat is één van de marktleiders op het gebied van vloerinrichting; de vloerkleden en karpetten van Hamat zijn in meer dan 48 landen verkrijgbaar. Vanwege haar jarenlange nationale en internationale ervaring mag Hamat daarom dus met recht een specialist op het gebied van vloerkleden en karpetten genoemd worden, en bent u altijd ervan verzekerd dat u een uitstekende kwaliteit krijgt. Bovendien is het assortiment van Hamat erg breed en immer up-to-date, waardoor u gegarandeerd vloerkleden geleverd krijgt die voldoen aan de eisen van de laatste mode en technieken.

Hamat voor heel uw huis.

Men denkt bij vloerkleden nogal eens aan het bekende kleedje onder de salontafel in de woonkamer. Uiteraard zijn er ook andere plekken in huis, die echter minder voor de hand liggen, waar vloerkleden goed van pas komen. De verschillende stijlen vloerkleden en karpetten van Hamat kunnen in meerdere ruimtes in uw woning worden toegepast. U kunt daarbij onder andere denken aan de woonkamer, de slaapkamer, de eetkamer, de keuken, de gang, de zolder of de hobbykamer.

Ons serviceaanbod

De Hamat vloerkleden kunnen indien u dit wenst ook op maat worden geleverd. Omdat wij het vanzelfsprekend vinden dat u voor de verzending van de vloerkleden van Hamat niets extra's hoeft te betalen, versturen wij onze vloerkleden gratis.

Vraag nu vrijblijvend informatie aan; wij zijn u graag van dienst!

Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste kleur en afmeting van uw Hamat vloerkleed. Wij bekijken hierbij vanzelfsprekend de afmetingen van de ruimte waarin u het vloerkleed wilt leggen. Daarnaast is het ook belangrijk welke effecten u met uw vloerkleed wilt bereiken. Wilt u bijvoorbeeld dat de kamer groter, kleiner, hoger of lager lijkt?
Met Hamat is alles mogelijk!

Vloerkleden of karpetten van kwaliteitsmerk Hamat, rechtstreeks vanaf fabriek en altijd met 10% korting op de adviesprijs en geen bezorgkosten.
Wij maken desgewenst ook uw karpet op maat.