Vloerkleed op maat

Wij maken van elk gewenst tapijt een karpet of vloerkleed op maat. Kom naar onze winkel in Wolvega in Friesland en zoek een mooi tapijt uit en wij maken hier een karpet van, netjes met afgewerkte randen (festonneren). Natuurlijk kunt u ook online bestellen, vraag gratis een staal of offerte aan.
Ook kunt u van de meeste series onze karpetten van Hamat, Ambiant en Matros een vloerkleed op maat krijgen.
Vloerkleed op maat, precies het kleed dat altijd past.
Levertijd van een vloerkleed op maat bedraagt 10-14 werkdagen.

Sorteer op
Vloerkleed Piazza Zen Lugano
Vanaf € 89,00
Vloerkleed Piazza 55% Korting
Vanaf € 89,00
HAMAT Vloerkleed 756 Furore - Aanbieding
Vanaf € 99,00
Vloerkleed Saba Hamat Oester grijs
Vanaf € 189,95
Levertijd: 1-2 weken
HAMAT Vloerkleed 771 Singapore
Vanaf € 195,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

5 Items

per pagina

Vloerkleed op maat

Een vloerkleed op maat is ideaal als u speciale wensen heeft of als er sprake is van een afwijkende maat. Tapijt en Laminaat Direct biedt u de optie om een vloerkleed op maat te laten maken. U kunt eenvoudig een keuze maken voor het gewenste tapijt en wij maken daar een prachtig vloerkleed of karpet op maat van. Deze optie is online beschikbaar, maar in onze winkel in Wolvega bent u eveneens van harte welkom. Dan kunt u in de praktijk de verschillende tapijten bekijken en voelen om een perfecte keuze te maken. Bovendien zijn wij u graag van dienst en geven wij u een professioneel advies.

 

Vloerkleed op maat dat perfect in uw interieur past

De standaardmaten voor vloerkleden hebben als nadeel dat het maar net precies in uw interieur moet passen om van een fantastisch resultaat te spreken. Als u niets van uw gading vindt met betrekking tot een standaardmaat is een vloerkleed op maat de beste optie. In het assortiment van Tapijt en Laminaat Direct hebben wij meerdere vloerkleden beschikbaar die in de door u gewenste afmetingen geleverd kan worden. Zo krijgt u het interieur dat u wenst met een comfortabel vloerkleed op maat dat gegarandeerd van een hoge kwaliteit is.

 

Keuze uit meerdere kleuren

De afmeting is uiteraard van belang bij een vloerkleed op maat. Er is echter nog een belangrijk aspect waarmee u rekening kunt houden bij het kopen van een vloerkleed op maat. Dat is de kleur. U heeft in uw interieur uiteraard voor een bepaalde kleurstelling gekozen. Het is in dat opzicht van belang dat u bij het kopen van een vloerkleed op maat de kleur kiest die daarop aansluit. Tapijt en Laminaat Direct biedt wat dat betreft een ruime variatie aan kleuren. U kunt voor een opvallende kleur kiezen om het vloerkleed op maat als blikvanger te laten dienen. Of voor een kleur kiezen waar de meubels in het interieur als het ware in opgaan. U kunt op uw gemak de kleuren van een vloerkleed op maat online bekijken. Neem er de tijd voor, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Bij ons in Wolvega is het uiteraard eveneens mogelijk om de verschillende kleuren van een vloerkleed op maat te bekijken en te vergelijken.

 

Snelle levertijd vloerkleed op maat

Een vloerkleed op maat is snel leverbaar. De levertijd die Tapijt en Laminaat Direct hanteert, is namelijk beperkt. Bij het gewenste vloerkleed dat u op maat gemaakt wilt zien, staat de levertijd vermeld. Dat kan bijvoorbeeld anderhalve week zijn. Bij uw bestelling kunt u ´op maat´ selecteren om de gewenste afmetingen in de lengte en in de breedte aan te geven. Tapijt en Laminaat Direct zorgt ervoor dat u op hele korte termijn een prachtig vloerkleed op maat in huis heeft liggen.