• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
085 06 01 500

Waarom naar Tapijt en Laminaat Direct?

Een vrij eenvoudig te beantwoorden vraag. Ons bedrijf heeft reeds zo’n 15 jaar ervaring in de woningstoffering en inmiddels dan ook een grote, tevreden klantenkring opgebouwd. Niet alleen in de regio Wolvega, Heerenveen of Leeuwarden, maar ook in de rest van Nederland. U kunt onze bedrijfswagens overal in het land tegenkomen, de ene dag volbrengen wij een opdracht in Amsterdam, maar de volgende dag zou u ons ook weer kunnen treffen in een plaats als Tilburg.

Tapijt en Laminaat Direct is dé specialist in woningstoffering en kan het complete plaatje verzorgen. In de regio kunnen wij bij de keuze voor raamdecoratie desgewenst de afmetingen komen nemen. We leveren woontextiel zoals gordijnen, vouwgordijnen, plissés, duo-rolgordijnen, houten jaloezieën, lamellen en vitrages, maar ook zonwering als screens, knikarmschermen, markiezen en rolluiken. Wij zijn topdealer van merken als ZonneluxA house of happiness en Velux.

Ook voor uw vloer bent u hier natuurlijk aan het juiste adres. We zijn topdealer van o.a. KronoMeisterBalterioParadorVivafloorsCOREtecSilent Touch, Pure EleganceBelakos en Interfloor. In onze showroom van zo’n 1600 m2 zijn van het overgrote deel van de soorten laminaat showvloertjes gelegd van ieder zo’n 2 m2. Daardoor verkrijgt u een goed beeld van de uitstraling van betreffende vloer. Tevens kunt u van de vloer van uw keuze een staal meekrijgen, zodat u deze thuis in de juiste omgeving en bij uw interieur kunt bekijken. Verder hebben wij ook een groot assortiment aan PVC stalen en showvloertjes. Ook voor het zachte tapijt of vinyl bent u hier aan het juiste adres. Naast rekken vol stalen van tapijt en vinyl hebben wij ook vele couponnen hiervan in onze winkel op voorraad. Wij hanteren bij het laminaat de all-in pakketten, dat wil zeggen dat de m2- prijs inclusief het laminaat, het leggen daarvan, de standaard alufoam ondervloer, bijpassende plakplinten en een standaard maat schoonloopmat is. Naargelang de woonplaats kan hier nog een klein bedrag aan reiskosten bijkomen.

 

Offerte-aanvraag en planning via de site

Niet alleen in de winkel zelf, maar ook op de website van ons bedrijf in woningstoffering kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer u op de site een vloer heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, dan kunt u door de offerte-knop onder betreffend artikel aan te klikken, een ( uiteraard )vrijblijvende prijsopgave opvragen. Wanneer u bij deze aanvraag de gestelde vragen doorloopt, dan hebben wij genoeg informatie om u een prijsopgave met bijbehorende informatie terug te mailen. Tevens kunt u in het veld ‘opmerkingen’ aangeven of u van de vloer van uw keuze ook een staal wenst te ontvangen en eventueel van enkele andere. Uiteraard is deze staalaanvraag kosteloos.

Wanneer u zich vervolgens in het offerte-voorstel kunt vinden, dan kunt u aangeven wanneer u het gelegd zou willen hebben. Meestal kunnen wij zo’n twee tot tweeëneenhalve week van tevoren de door u gewenste datum van leggen nog wel inplannen. U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail, waarin één en ander nogmaals in overzicht wordt gezet.

 

Breed assortiment

Naast de vele vloeren vindt u in onze woonwinkel ook vele mooie vloerkleden en lopers, waarmee u een warm en sfeervol accent aan uw interieur geeft. Van hoogpolig tot een meer compacte pool, van klassiek tot trendy, voor iedere smaak is er een passend karpet. Een ieder stelt aan wonen weer andere eisen, daar spelen wij bij Tapijt en Laminaat op in, door een zo breed mogelijke collectie aan te bieden. Kortom sfeervol wonen begint bij Tapijt en Laminaat Direct!

 

Maatwerk in uw interieur

Om het wonen helemaal aan uw wensen te laten voldoen, bieden wij bij verschillende artikelen de mogelijkheid tot maatwerk. Wat te denken van het maken van uw trapmatjes geheel op de door u gewenste vorm en afmeting? Dat kan bij woningstoffeerder Tapijt en Laminaat Direct in onze eigen werkplaats, waar gebruik wordt gemaakt van festonneermachines en een zetmachine voor het produceren van trapmaantjes. Wanneer u de mallen aanlevert kunnen wij de trapmatjes/maantjes maken tot een breedte van 85 cm. Eveneens bieden wij de mogelijkheid om een karpet/vloerkleed volledig op de door u gewenste afmeting te maken. Deze service zorgt ervoor dat uw karpet of trapbekleding een echte eyecatcher in uw interieur wordt.

 

 

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten