Egger

egger

Sorteer op
Egger Classic Laminaat - 7 mm - Geen V-Groef
€ 20,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Egger Tiger Laminaat - 8 mm - V4-Groef
€ 23,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Egger Lion Laminaat - 8 mm - V4-Groef
€ 24,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Egger Classic Laminaat - 8 mm - V4-Groef
€ 24,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Egger Grizzly Laminaat - 8 mm - V4-Groef
€ 25,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Laminaat Egger Kingsize
€ 25,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Egger Classic Large Laminaat - 8 mm - V4-Groef
€ 25,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Laminaat Egger Kingsize V-groef
€ 26,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Laminaat Egger Kingsize Tegel V-groef
€ 27,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen

9 Items

per pagina

Kies voor de kwaliteit van Egger laminaat

Met Egger laminaat haalt u een vloer van topkwaliteit in huis. Egger is een fabrikant die er alles aan doet om tijdens het productieproces het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Zo wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hout uit PEFC-gecertificeerde bossen. Dit resulteert in een bijzonder duurzaam laminaat met een natuurlijke uitstraling. De vloeren zijn verkrijgbaar in prachtige designs die perfect aansluiten bij de verschillende woontrends van vandaag de dag. Op deze vloeren krijgt u een fabrieksgarantie van maar liefst 15 jaar. Laminaat van Egger is zowel sterk als stijlvol en wordt geleverd inclusief standaard ondervloer en bijpassende plakplinten.

 

Bestel uw Egger vloer bij Tapijt en Laminaat Direct

De toplaag van Egger laminaat is afgewerkt met een hoogwaardige coating, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. De 7 mm dikke laminaatvloer is slijtvast, kan tegen een stootje en is gemakkelijk schoon te houden. Dankzij de geïntegreerde geluidsdemping wordt uw wooncomfort bovendien nog extra verhoogd. Een echte aanwinst voor uw interieur waar u heel lang plezier van heeft. Voor vloeren die vaak belopen worden, adviseren wij laminaat met een dikte van 8 mm. Wij zorgen ervoor dat de vloer van uw keuze snel wordt bezorgd. De genoemde prijzen zijn all-in dit betekent inclusief standaard ondervloer en plakplinten in bijpassende kleur.

 

Breng sfeer in uw woning met een vloer van Egger

Egger laminaat is bij Tapijt en Laminaat Direct in vele kleuren en uitvoeringen uit voorraad te bestellen. Kiest u voor rustiek eiken, een trendy ornament design of toch liever voor een leisteenmotief? Het is altijd de juiste keuze, want met Egger laminaat geeft u sfeer en karakter aan iedere kamer in huis. Egger laminaat is tevens beschikbaar in verschillende formaten. Het formaat Large is bij uitstek geschikt om de grootte van een ruimte te accentueren. Een kleine kamer lijkt weer ruimtelijker door gebruik te maken van het Classic formaat. De extra grote vloerplanken van het type Kingsize zijn speciaal gemaakt voor zeer grote vertrekken. De V-groeven, waarmee elk type Egger laminaat is uitgevoerd, versterken het effect van het gebruikte formaat.

 

Laminaat kopen bij Tapijt en Laminaat Direct

Onze onderneming is al 25 jaar actief in de woninginrichting en dankzij het handige legsysteem van Egger laminaat is de klus zo geklaard. Zo kunt u snel genieten van je prachtige nieuwe vloer. Je Egger laminaat vloer wordt geleverd inclusief standaard ondervloer en plakplinten. Wilt u gebruik maken van ons voordelige acties? Profiteer dan vandaag nog!