Rubber matten

Sorteer op
Opvulmat Rubber 3 mm
€ 23,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Rubbermat Alfa - op maat
€ 23,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Rubbere mat Hamat 350 Domino
Vanaf € 8,25
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Safewalk Loper
€ 34,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hamat 345 Armada Buitenmat 45x75
€ 13,25
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Rubbermat Delta - op maat
€ 51,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Rubbermat Noppa - op maat
€ 52,50
Levertijd: 2-4 werkdagen
Opvulmat Rubber 6 mm
€ 52,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Rubbermat Gamma - op maat
€ 54,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
Rubbermat Forte - op maat
Vanaf € 55,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

10 Items

per pagina

Kwaliteitsvolle en betaalbare rubber matten

Wanneer u op zoek bent naar geschikte en kwaliteitsvolle rubber matten, kunt u uw zoektocht staken. Bij Tapijt en Laminaat Direct vindt u de beste rubber mat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De voordelen van een rubber mat

Onze rubber matten zijn niet alleen van de meest stevige en sterke kwaliteit: ook zijn de matten beschikbaar van zeer grote tot kleinere formaten. Bovendien zijn rubber matten te gebruiken voor zeer veel doeleinden. Denk hierbij aan gebruik voor loop- en rijpaden, tijdelijke verharding, ter renovatie van betonvloeren en bestaande opslagplaatsen, als trillingsdemper of ter isolatie van warmte en/of geluid. Een rubberen deurmat is een ideale investering als het u gaat om langdurige kwaliteit en een mooie afwerking. Daarnaast kunt u uw afmetingen van uw rubber matten geheel bepalen. Wij bieden rubber matten zowel op rol als op maat gemaakt, naar uw wens.

Comfortabel en vochtwerend

Naast kwaliteit is een rubber mat zeer gunstig in het dagelijks gebruik. Een rubber mat is gemakkelijk schoon te maken en te houden en onze matten zijn allen weer- en vochtbestendig. U zult geen last hebben van verwering of verrotting, dankzij de goede afwerking en het juiste materiaal. Rubber matten beschikken daarnaast over een goede vering en stevigheid, wat de matten erg comfortabel maakt. Middels deze wijze beschikt u over een goede ondergrond: op welk gebied de mat dan ook geplaatst wordt in en om uw huis.

Divers design en afwerking

Onze rubber matten beschikken over een mooi afgewerkt design en zijn beschikbaar in verschillende modellen. De afwerking van onze matten betreft vakwerk; op deze manier garanderen wij u van de beste kwaliteit en tevens duurzaamheid. In onze webshop treft u niet alleen projectmatten, deurmatten en buiten matten op maat: onze matten zijn daarnaast zelfs geschikt ter diening als dartmat. Bij Tapijt en Laminaat Direct bent u er van verzekerd dat u vindt waar u naar op zoek bent. Neem een kijkje in onze webshop en geniet van de beste rubber matten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.