• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
085 06 01 500

Spaghettimat

spaghettimat

3 artikel(en)

per pagina

 • HAMAT Curly Projectmat - Buitenmat - 60x80 cm - 12 mm Dik

  Dikte: 12 mm
  Voor buiten
  12 mm

  € 25,90
 • HAMAT Spaghettimat Curly - Projectmat - Op Maat 120cm Breed

  Dikte: 12 mm
  Voor binnen
  Voor buiten
  12 mm

  Nu voor
  € 62,95
 • HAMAT Spaghettimat Projectmat - Op Maat

  Dikte: 14 mm
  Voor binnen
  Voor buiten
  14 mm

  Nu voor
  € 134,95

3 artikel(en)

per pagina

Wat is de functie van een spaghettimat?

De Spaghettimat is een kwalitatief goede buitenmat in ons assortiment. Door de lusjes, van de in elkaar geperste vinyldraadjes, wordt zand en ander vuil als het ware van de schoenen geschraapt. Door de open structuur van deze buitenmat zakt vuil en water eenvoudig naar beneden. De mat is eveneens prima te gebruiken voor winkels en andere bedrijven, maar vindt ook zijn toepassing in bijvoorbeeld boten. Vaak zien we dat bedrijven de mat gebruiken als visitekaartje, doordat de mat wordt voorzien van het bedrijslogo. Wij kunnen de Spaghettimat leveren in de kleuren; rood, zwart, blauw, bruin en grijs. Tevens bieden wij de mogelijkheid de mat te voorzien van een oplopende rubberrand rondom. De Spaghetti buitenmat is te bestellen op een breedte van 120 cm. Kortom de mat leent zich uitstekend voor buitengebuik bij zowel de particulier als bij een winkel of ander bedrijf.


Wat is de functie van een projectmat?

Voor de entreezones van kantoren, bedrijven en openbare instellingen, denkt u bijvoorbeeld aan scholen en zwembaden, wordt vaak gebruik gemaakt van projectmatten. Deze buitenmat is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen een stootje. Wij hebben diverse projectgeschikte matten in ons assortiment, denkt u bijvoorbeeld eens aan onze rubberen matten met structuur, de Profi borstelmat, de Curly en ook de Spaghetti kan worden gerangschikt onder de projectmatten. Voor het intensieve loopverkeer op kantoor of bedrijf is een goede mat in de entreezone geen overbodige luxe, maar een behoud voor uw tapijt of andere vloer.

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten