• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
085 06 01 500

Voor zakelijke B2B klanten

Snel een vloer nodig voor makelaars of vastgoedbeheerders, snelle schakeling en planning door heel Nederland.

Heeft u regelmatig een verhuizing, nieuwbouw, nieuwe huurders/kopers of leegstand die een nieuwe vloer nodig heeft die snel gelegd moet worden, dan is Tapijt en Laminaat Direct de uitkomst voor u! Onze jarenlange ervaring en voorraden zijn ook geschikt voor snelle B2B oplossingen.

Waarom hebben wij al jarenlang een vaste groep klanten, zowel veel particulieren als zakelijk?
Heel simpel, wij vinden goed overleg belangrijk, duidelijke afspraken zwart op wit, kunnen op korte termijn leveren en wij doen wat wij zeggen en beloven!

Een flexibel team met enthousiaste medewerkers, vloerenspecialisten en vakmannen die geen uitdaging uit de weg gaan, snel kunnen schakelen en altijd klaar staan, dat is onze kracht.
Wij kunnen snel leggen, en leggen doorgaans in 1 dag. Terwijl een paar collega's laminaat of pvc leggen, stofferen andere de trap en hangt weer een andere collega de lamellen op.
Na afloop ruimen we alles weer netjes op en de volgende dag kan er weer ingericht worden.
Wij leveren topkwaliteit in zowel werk als materiaal en zijn al jaren vertrouwd en goede dealer van diverse merken, we hebben hier dagelijks contact mee en kunnen hiermee snel schakelen.

Snel leggen op korte termijn, meestal in 1 dag, tegelijk vloer laminaat of pvc en trap stofferen
Wij werken veel samen met makelaars, verhuurders, bungalowparken, recreatieparken, woningcorporaties en vastgoedbeheerders, hier hebben wij vaste prijzen voor.
Voor meer informatie kunt u bellen naar 085 - 06 01 500 en vragen naar de heer Jansen of Klasen.

kantoorinrichting

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten