Quick-Step

Sorteer op
QuickStep Creo Laminaat
€ 19,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
QuickStep Classic Laminaat
€ 23,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Quick Step Eligna Laminaat
€ 29,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
QuickStep Impressive Laminaat
€ 29,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Quick Step Impressive Patterns Laminaat
€ 38,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Quick Step Capture Laminaat
€ 39,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
QuickStep Largo Laminaat
€ 39,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
QuickStep Majestic Laminaat
€ 43,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
QuickStep Impressive Ultra Laminaat
€ 48,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen

9 Items

per pagina

Quick-Step laminaat

De Quick-Step laminaatvloeren hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding, waardoor deze uiterst betaalbare vloeren een echte aanwinst voor uw interieur zijn. De collectie Quickstep laminaat bij Tapijt en Laminaat Direct is gevarieerd en alle soorten kenmerken zich door uiterste duurzaamheid. Op onze site kunt u ons aanbod Quick-Step laminaat bekijken en vergelijken. De producent van de schitterende Quick-Step vloeren is een fabrikant die zich richt op constante innovatie en research. Dit om laminaatvloeren te kunnen blijven presenteren die een betaalbaar alternatief vormen voor de duurdere massief houten vloer. De steeds verder gaande ontwikkeling zorgt ervoor dat het zichtbare verschil tussen de massieve vloeren en het Quickstep laminaat eigenlijk te verwaarlozen is.

 

Quick-Step Impressive (Ultra)


De serie Impressive van Quick-Step is een prachtige collectie laminaatvloeren met een uitzonderlijk natuurlijke aanblik. De authentieke houtnerven van de planken komen optisch heel mooi terug in de groeven van de vloeren. Echter de meest in het oog springende eigenschap van deze kwaliteitsvloeren is de unieke ‘Hydroseal’ coating, waardoor de vloeren een hoge vochtbestendige grens verkrijgen. Een vloer welke het best tegen vocht bestand is van alle laminaatvloeren welke ooit zijn gemaakt.

Tapijt en Laminaat voert een breed assortiment van deze indrukwekkende series. De Quick-Step Impressive bestaat uit een serie met een plankdikte van 8 mm, met een mini V-groef aan 4-zijden. Met de afmetingen 1380 x 190 mm en ingedeeld in gebruikersklasse 32 een degelijk product. De Quick – Step Impressive Ultra is wat eigenschappen betreft goed vergelijkbaar met de laminaten uit de Impressive serie. Echter door de nog dikkere plankdikte van 12 mm schaart deze laminaatsoort zich in gebruikersklasse 33.

 

Quick-Step Creo


Ook van de Creo serie heeft Tapijt en Laminaat diverse varianten. De decoren zijn zeer divers bij de verschillende uitvoeringen. Van de Grijze Eik tot de Natuur Eik voor elke smaak een passend dessin. De Creo laminaat is een gladde laminaat zonder V-groef en al jaren een blijvertje in het Quick-Step assortiment. De huidige generatie Quick -Step Creo vloeren worden voorzien van een matte afwerking die de natuurlijke houtstructuur laat terugkomen in de toplaag. De uitvoering van deze laminaat loopt uiteen van een breedtestrook over de gehele plankbreedte tot een 10-strip uitvoering die de indruk van een parketvloer wekt.

De Quick-Step Creo serie bestaat uit laminaten met een plankdikte van 7 mm, zonder V-groef. Met de afmetingen 1200 x 190 mm en ingedeeld in klasse 32 levert Quick-Step weer een degelijk product.