Natuurtapijt

Sorteer op
Natuurtapijt Naturel 136 Zeegras
Vanaf € 169,95
Levertijd: 1-2 weken
Natuurtapijt Sisal 103 Manilla
Vanaf € 215,50
Levertijd: 1-2 weken
Vloerkleed Natuurtapijt Sisal 117 Belize
Vanaf € 259,95
Levertijd: 1-2 weken

3 Items

per pagina

Natuur vloerkleden

Natuur vloerkleden vormen de basis voor een extra bijzondere sfeer in uw interieur. Het natuurlijke materiaal van natuur vloerkleden is bovendien in allerlei soorten verkrijgbaar bij Tapijt en Laminaat Direct. Op deze wijze is het mogelijk om met een speciaal soort materiaal rekening te houden. Bijvoorbeeld met de keuze voor een van de natuur vloerkleden die van zeegras of van sisal zijn gemaakt. Of misschien gaat uw voorkeur wel uit naar een van de prachtige natuur vloerkleden van kokos. De structuur van ieder soort natuur karpet is afhankelijk van het type natuurlijke materiaal en geeft het vloerkleed een eigen unieke look.

 

Natuur vloerkleden met keuze uit diverse afmetingen

Natuur vloerkleden zijn in het assortiment van Tapijt en Laminaat Direct verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen. Het is belangrijk om op basis van de gewenste positie waar het karpet komt te liggen rekening te houden met de afmeting. Een standaard afmeting is bijvoorbeeld 140 bij 200 cm of 200 bij 290 centimeter. De exacte afmetingen staan bij de verschillende natuur vloerkleden vermeld, maar het kan zijn dat u een afwijkende maat wenst. In dat geval is het handig om te weten dat ook op het gebied van natuur vloerkleden er een speciale service geboden wordt door Tapijt en Laminaat Direct. Er zijn namelijk verschillende natuur vloerkleden die wij op maat voor u kunnen uitvoeren. Zo krijgt u exact dat karpet van natuurlijke materialen in huis dat 100% is afgestemd op het interieur. Natuurtapijt is tijdloos en geen voorbijgaande trend. Dat betekent dat u jarenlang in uw huis plezier beleeft aan een van onze natuur vloerkleden.

 

Comfortabele warmte en sfeer

De natuur vloerkleden in de vorm van een karpet van Tapijt en Laminaat Direct zorgen meteen voor een aangename sfeer in het interieur. Dat is echter niet het enige wat u mag verwachten van onze natuur vloerkleden. Er wordt eveneens extra comfort geboden met de warmte die de natuur vloerkleden met zich meebrengen. Een vloer zonder vloerverwarming kan kil aanvoelen, maar dat verandert u meteen met een van onze vloerkleden. Naast dat een natuur karpet fantastisch staat, is er dus ook nog sprake van een functioneel doel in de vorm van warmte en comfort.

 

Afwerking band

Tapijt en Laminaat Direct wil graag dat iedereen rekening kan houden met de persoonlijke voorkeuren. Bijvoorbeeld met het type natuurlijke materiaal van de natuur vloerkleden net als met de kleur. Daar kan de afwerking van de rand aan worden toegevoegd. U krijgt bij de afwerking van het karpet de gelegenheid om voor een speciale uitvoering te kiezen. De afwerking van de band op basis van katoen is gratis. Voor een speciale uitvoering in suède of leder look geldt een meerprijs.