Vivafloors

Sorteer op
Vivafloors Click PVC Visgraat
€ 46,95per m2
Levertijd: 1 week
Vivafloors Click PVC Tegels
€ 46,95per m2
Levertijd: 1 week
Vivafloors Click PVC 7800 Serie - Wood Touch Eiken
€ 46,95per m2
Levertijd: 1 week
Vivafloors Click PVC 4200 Serie - Naaldhout Deep Embossed
€ 46,95per m2
Levertijd: 1 week
Vivafloors Click PVC 8000 Serie - Eiken Register Embossed
€ 46,95per m2
Levertijd: 1 week
Vivafloors Click PVC 6500 + 6800 Serie - Deep Embossend Eiken - Wood Touch Eiken
€ 46,95per m2
Levertijd: 1 week
Vivafloors Click PVC Eiken Deep Embossed - 1420 x 225 mm
€ 46,95per m2
Levertijd: 1 week

7 Items

per pagina

Vloeren van Vivafloors click pvc gaan vele jaren mee

Als u op zoek bent naar een duurzame vloer van topkwaliteit, dan vindt u bij Tapijt en Laminaat Direct de perfecte oplossing. In onze collectie bieden we namelijk diverse uitvoeringen van de solide click pvc vloeren van Vivafloors. Als één van de grootste Nederlandse merken timmert deze fabrikant al jaren aan de weg met innovatieve vloeren van click pvc. Bij Tapijt en Laminaat Direct bevelen wij een pvc vloer van Vivafloors graag bij u aan, omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Met een pvc vloer bent u absoluut verzekerd van een lange levensduur. In de woon- of de slaapkamer, onze pvc vloeren passen bij iedere woon- en leefstijl.

Een hygiënische pvc vloer van Tapijt en Laminaat Direct

Zoekt u een vloer met een warme uitstraling, die goed tegen een stootje kan en waarop de kinderen heerlijk kunnen ravotten? Dan is een Vivafloors click pvc vloer een perfecte keuze. Dankzij de sterke slijtlaag van een pvc vloer komen er nauwelijks deuken of krassen in. Bovendien heeft click pvc maar weinig onderhoud nodig om vele jaren mooi te blijven. Omdat een pvc vloer heel goed tegen vocht kan, kunt u 'm eenvoudig dweilen met een microvezel doek. De stroken van click pvc zijn bovendien aan alle zijden zorgvuldig afgewerkt met een V-groef. Bent u benieuwd naar de prijzen van Vivafloors click pvc? Vraag dan online een offerte aan bij Tapijt en Laminaat Direct.

 

Een pvc vloer met een natuurgetrouw design

Een sfeervolle pvc vloer van Vivafloors is kleurvast, geluiddempend, brandvertragend en geschikt voor vloerverwarming. Of u nu bijvoorbeeld kiest u voor een lichte of een donkere eiken pvc vloer, bij Tapijt en Laminaat Direct krijgt u altijd een goede deal. Kies ook voor een trendy vloer waarop u zich helemaal thuis voelt en waarvan u vele jaren kunt genieten. Wilt u de pvc vloer van Vivafloors zelf leggen? Dankzij de handige click verbinding is dit geen enkel probleem. Bestel de pvc vloer van uw keuze extra voordelig in onze webshop of kom langs in onze winkel in Wolvega. Misschien wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden van click pvc? Neem dan contact op met de klantenservice van Tapijt en Laminaat Direct.