• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
085 06 01 500
Subscribe to RSS Feed

Vloeren & ondervloeren

 Laminaat vloeren  PVC vloeren  Tapijt  Vinyl  
         

1 - 12 van 236

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • ALU Foam Ondervloer per rol 25m2


  € 1,40 per m2
 • Hedifelt Groene Vloerplaat - 7 mm - Prijs Per m2


  € 3,50 per m2
 • Spemi HDR Ondervloer Geluidisolerend 10db - Tüv gecertificeerd - Prijs Per m2


  € 4,90 per m2
 • Ondervloer groene platen Thermofelt 7mm per m2


  € 5,75 per m2
 • Heatfoil Ondervloer 100cm breed, rol 15m2 voor vloerverwarming


  € 5,90 per m2
 • Silenzio Superbo Rubber Ondervloer 2.0 mm - Prijs Per m2


  € 5,90 per m2
 • Silenzio Superbo Rubber Ondervloer 3.2 mm - Prijs Per m2


  € 6,90 per m2
 • Finifelt ondervloer vinyl pak per 10m2


  Adviesprijs: € 8,15
  Uw voordeel: € 0,85 (10%)
  € 7,30 per m2
 • Gelasta tapijt Master


  Adviesprijs: € 9,99
  Uw voordeel: € 1,49 (15%)
  Nu voor
  € 8,50
 • Isofloor rubber ondervloer voor tapijt prijs per m2


  € 9,95 per m2
 • Tapijt Naaldvilt Projecttapijt 245 Variant Hamat

  Voor binnen

  Nu voor
  € 10,50
 • Gelasta Vinyl Primo New €11.49


  Adviesprijs: € 12,49
  Uw voordeel: € 1,00 (8%)
  Prijs per m2:
  € 11,49

1 - 12 van 236

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Voor welke vloer kiest u?

Een mooie vloer is ontzettend belangrijk. Het geeft een woning sfeer. Waar moet je op letten als je een nieuwe vloer uitzoekt en wat zijn de verschillende mogelijkheden wat vloeren betreft? Hieronder worden een aantal vloeren omschreven.

 

Laminaat

Laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Het lijkt een beetje op houten planken in dezelfde afmetingen. Vooral kliklaminaat wordt veel gebruikt. Dit lijkt op parket, maar is gemaakt van kunststof. Laminaat kan in verschillende vormen gelegd worden. Zo is het mogelijk om in wildverband te leggen, maar men kan ook in kruisverband leggen. Laminaat is verkrijgbaar in verschillende diktes. Het spreekt voor zich dat dikker laminaat duurzamer is en langer meegaat.

 

Tapijt

Tapijt is een soort van vloerbedekking, maar dan helemaal gemaakt van textiel. Aan de bovenkant zitten losse draadeinden of lussen. Ook hierbij kan gekozen worden uit verschillende materiaalsoorten. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit wol, katoen of garen. Het is maar net waar de voorkeur naar uit gaat. Voor wie houdt van een zachte vloer is wol aan te raden, maar dit is moeilijker schoon te maken. Diegene die praktisch is ingesteld, zal kiezen voor tapijt dat niet hoogpolig is. Het aanbod van kleuren en patronen is bij tapijt enorm. Vaak worden tapijt en gordijnen tegelijk gekocht en op elkaar afgestemd.

 

Vinyl

Vinyl is een soort van vloerbedekking dat gemaakt is van kunststof. Het grote voordeel hiervan is dat het heel eenvoudig schoongemaakt kan worden. Men kan hier snel met de bezem overheen als er veel zand op ligt; even met de dweil er overheen en de vloer is weer schoon. Mensen kiezen vaak voor een vloer gemaakt van vinyl voor de keuken, omdat etensresten snel van de vloer gehaald kunnen worden. Vinyl is ook in verschillende kleuren en patronen te koop. Er zijn zelfs houtpatronen verkrijgbaar, zodat het net lijkt alsof er een houten vloer in de ruimte ligt.

 

Pvc

De trend van tegenwoordig is vloeren gemaakt van pvc. Dit komt omdat deze vloeren heel duurzaam zijn, heel eenvoudig schoon zijn te maken en omdat ze geluiddempend zijn. Pvc is relatief goedkoop en mede daarom razend populair. Het is verkrijgbaar in de vorm van een tegel, maar ook in banen zoals laminaat. Pvc vloeren zijn in verschillende patronen verkrijgbaar. Voor wie een vloer wil hebben die eruit ziet alsof er echte tegels in liggen of juist een echte houten vloer, is dit een heel goed alternatief.

 

Keuze maken

Het is best lastig om een keuze te maken uit het aanbod wat vloeren betreft. Het is daarom handig om niet alleen te kijken wat het budget is, maar ook aan welke eisen een vloer moet voldoen.
Tapijt en Laminaat Direct heeft het allemaal.

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten