Projecttapijt

Sorteer op
Naaltvilt Projecttapijt Variant Hamat
€ 14,00per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Naaldvilt 252 Object
€ 16,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Naaldvilt 248 Baltic Hamat
€ 16,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Interfloor Planet Project tapijt
€ 39,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen

4 Items

per pagina

Projecttapijt


Projecttapijt is een tapijtsoort welke aan andere eisen moet voldoen dan aan tapijt welke in een gemiddelde woning wordt gelegd. Dit projecttapijt moet bestand zijn tegen intensief gebruik, zoals in kantoren, onderwijs- en zorginstellingen, horecagelegenheden en op trappen.
Het spreekt dus voor zich dat aan vloeren met projecttapijt hoge eisen worden gesteld. In dit verband is de slijtvastheid van het tapijt een zeer belangrijke factor. De slijtvastheid wordt bepaald door het gewicht van de pool, uitgedrukt in het aantal garens per vierkante meter. Daarnaast zijn de volgende eigenschappen ook van belang bij projecttapijt; de brandveiligheid, de isolerende werking en of het tapijt vuilwerend en dus onderhoudsvriendelijk is.
 
 
alles voor uw bedrijfsstoffering
 
Projecttapijt kan de uitstraling van uw huiskleuren, c.q. logokleuren benadrukken, zodat het geheel een herkenbare uitstraling krijgt. Of het nu om een ingetogen vergaderruimte gaat of een modern kantoor, bij ons vindt voor elke ruimte passend tapijt.
Naast projectstoffering kunt u bij Tapijt en Laminaat Direct ook voor de rest van uw bedrijfsaankleding bij ons terecht, hierbij denkend aan bijvoorbeeld zonwering, rolluiken, verticale lamellen, glasvezelbehang, dit ook voor de professionele vakman en schilder, dus alles op één adres voor uw complete kantoor- en winkelstoffering.
 
In ons assortiment voeren wij van verschillende merken het projecttapijt, zoals die van Hamat, Gelasta, Interfloor, Lethem & Vergeer en Belakos.

 

Wij kunnen een complete winkel, kantoor, bedrijf of hotelkamer stofferen. Projecttapijt, glasvezelbehang, raamdecoratie en zonwering.
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, vraag een offerte aan of kom naar de winkel in Wolvega.

Complete kantoorinrichting of stofferen, projecttapijt, glasvezelbehang en raamdecoratie