Droogloopmat op maat

De uitstekend vochtopnemende droogloopmat is met een aantal soorten te verkrijgen in de breedte van 100, 135 en 200 cm en leverbaar in elke gewenste lengte. De rubberrand zal bij een droogloopmat op maat komen te vervallen.

Sorteer op
Droogloopmat AquaAbsorb - op maat
Vanaf € 112,00
Levertijd: 5-7 werkdagen
Schoon- en droogloopmat RoyalPro - op maat
Vanaf € 125,00
Levertijd: 5-7 werkdagen
HAMAT Aqua Stop Droogloopmat Op Maat
Vanaf € 43,17
Levertijd: 1-3 werkdagen
Droogloopmat Natuflex - op maat
Vanaf € 63,17
Levertijd: 1-3 werkdagen
Droogloopmat AquaLuxe 9mm - op maat
Vanaf € 66,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
HAMAT Droogloopmat 595 Majestic - Op Maat
Vanaf € 73,17
Levertijd: 1-3 werkdagen

6 Items

per pagina

Droogloopmat op maat

Een droogloopmat op maat is de meest ideale keuze als de standaardafmetingen niet voldoen aan de betreffende situatie. Bijvoorbeeld als de gang of de hal heel breed is of als de toegang groot is. In dat geval biedt een droogloopmat van Tapijt en Laminaat Direct uitkomst. Wij hebben een gevarieerd assortiment met droogloopmatten van Hamat die in meerdere afmetingen verkrijgbaar zijn. Om ook aan exclusieve wensen tegemoet te komen, bieden wij u de mogelijkheid om een droogloopmat op maat te laten maken. Er zijn verschillende breedtes beschikbaar om een keuze te maken. Een droogloopmat op maat wordt vanaf de rol voor u als maatwerk geleverd door Laminaat en Tapijt Direct.

 

Droogloopmat op maat van hoge kwaliteit

Hamat is een merk dat bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit van materialen en dat geldt eveneens voor de droogloopmat op maat. De kwaliteit blijkt onder meer uit de duurzaamheid, want u kunt ook bij intensief gebruik van een lange levensduur profiteren. De droogloopmat op maat beschikt over uitstekende vocht opnemende kwaliteiten. Iedere gewenste lengte is mogelijk bij de beschikbare breedtes. Bovendien heeft een droogloopmat uit de serie van Hamat unieke kwaliteiten. Er is verschil in luxe qua uitvoering en dat betekent dat u onder meer rekening kunt houden met het beschikbare budget. U kunt naast de specifieke eigenschappen, breedte en gewenste lengte verder nog rekening houden met de kleur. Bijvoorbeeld door een kleur te kiezen die past bij het laminaat. Bestelt u een vloer bij Tapijt en Laminaat Direct? Dan kunt u uiteraard ook meteen een droogloopmat in de gewenste uitvoering bestellen.

 

Functioneel en stijlvol

Een droogloopmat op maat van Hamat is functioneel en stijlvol. U houdt de vloer in huis, winkel of kantoor schoon als u voor een droogloopmat van het merk Hamat kiest. Bovendien is de uitvoering dusdanig dat er sprake is van een stijlvol uitgevoerde droogloopmat. Het is in dat opzicht een dubbele aanwinst, want het geeft uw vloer extra cachet als er bij binnenkomst een luxe uitgevoerde droogloopmat op maat ligt. Vocht door regen wordt niet mee naar binnen genomen, maar blijft achter op de mat met absorberende werking. Bovendien wordt op deze manier voorkomen dat er in huis of in uw bedrijfspand valpartijen ontstaat door een vloer die glad is. Er is sprake van antislip toepassing, zodat de droogloopmat op maat op de plek blijft liggen en niet meegenomen wordt als er iemand op stapt. Naast dat de vloer droog blijft, zorgt een droogloopmat op maat er ook voor dat de vloer schoon blijft van vuil. Zand, steentjes en ander vuil blijven op de droogloopmat op maat achter. Tapijt en Laminaat Direct levert maatwerk en zorgt voor een snelle levering. U kunt indien gewenst de droogloopmat op maat ook afhalen Tapijt en Laminaat Direct in Wolvega.