• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
085 06 01 500

Schoonloopmat op maat

Achterkant afgewerkt met 100% rubber voor lange levensduur en antislip. Deze schoonloopmatten op maat vanaf rol zijn gelijkertijd erg mooi om te zien en duurzaam. Verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment aan kleuren en maten, er is altijd een schoonloopmat die bij uw kantoor, hal of winkel past. Mooie kleuren van nylon garen die het stof, vuil en vocht vasthouden van alle binnenkomende bezoeker

Deurmatten zijn uw visitekaartje, entree en eerste contact met uw klanten.De schoonloopmatten op maat verkrijgbaar met zachte achterkant voor harde oppervlaktes zoals tegels, en met harde achterkant voor op zachtere ondergronden zoals tapijt. Ideaal voor bedrijven, winkels en kantoren maar ook voor thuis of bij de garage is een goede schoonloopmat geen overbodige luxe.

Een schoonloopmat op maat voorkomt uitglijden en ongevallen op gladde vloeren en beschermd tapijt en vloeren tegen vocht en vuil.
De schoonloopmatten vanaf rol bestaan uit zwaar antistatische nylon biedt uitstekende absorptie. De massieve rubber achterkant is zeer dun en plat, zal niet barsten of krullen bij diverse weersomstandigheden. Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, ook op maten vanaf rol.

schoonloopmat op maat vanaf rol

Kijk ook eens bij Hoe kies ik de juiste deurmat?

1 - 12 van 13

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • HAMAT Schoonloopmat Spectrum- Op Maat

  Dikte: 4,5 mm
  Voor binnen
  4,5 mm

  € 24,55
  In de breedtes
  90cm
  120cm
  200cm
 • HAMAT Schoonloopmat 549 Mars - Op Maat

  Dikte: 5 mm
  Voor binnen
  5 mm

  € 35,95
  In de breedtes
  90cm
  120cm
  200cm
 • HAMAT Schoonloopmat 551 Future - Op Maat

  Dikte: 7 mm
  Voor binnen
  7 mm

  € 39,95
  In de breedtes
  135cm
  200cm
 • HAMAT Schoonloopmat 535 Brush - Op Maat - 133 cm Breed

  Voor binnen

  € 54,95
  In de breedtes
  135cm
  200cm
 • HAMAT Schoonloopmat 560 Carrera - Op Maat

  Voor binnen

  € 62,50
  In de breedtes
  130cm
  200cm
 • HAMAT Schoonloopmat 579 Portal - Op Maat

  Dikte: 7 mm
  Voor binnen
  7 mm

  € 64,95
  Projectkwaliteit
  In de breedtes
  100cm
  135cm
  200cm
 • HAMAT Schoonloopmat 553 Briljant - Op Maat

  Dikte: 9,5 mm
  Voor binnen
  9,5 mm

  € 74,95
  In de breedtes
  135cm
  200cm
 • HAMAT Schoonloopmat Advance - Op Maat

  Dikte: 9 mm
  Voor binnen
  9 mm

  € 76,50
  In de breedtes
  130cm
  200cm
 • HAMAT Schoonloopmat Passion 543 - Op Maat

  Dikte: 9 mm
  Voor binnen
  9 mm

  Nu voor
  € 76,50
  In de breedtes
  130cm
  200cm
 • HAMAT Schoonloopmat 544 Broadway - Op Maat

  Voor binnen

  € 83,50
  In de breedtes
  135cm
  200cm
 • HAMAT Schoonloopmat 568 Diamond - Op Maat

  Dikte: 8 mm
  Voor binnen
  8 mm

  € 99,00
  In de breedtes
  130cm
  200cm
 • HAMAT Schoonloopmat Corridor - Op Maat

  Dikte: 9 mm
  Voor binnen
  9 mm

  € 102,50
  In de breedtes
  135cm
  200cm

1 - 12 van 13

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Vind uw schoonloopmat op maat bij Tapijt & Laminaat Direct

Een schoon en droog huis: dat is wat u bereikt dankzij een schoonloopmat op maat. Deze matten zijn in staat om al het vocht en vuil onder uw schoenen vandaan te halen en zijn bovendien een leuke accessoire voor uw entree. Bent u op zoek naar een schoonloopmat op maat? Dan bent u bij Tapijt & Laminaat Direct aan het juiste adres. Wij maken namelijk iedere deurmat helemaal op maat, zodat deze perfect bij uw entree past. Met verschillende kleuren en patronen heeft u altijd genoeg keuze.


Wat is een schoonloopmat?

Wanneer u een schoonloopmat op maat laat maken, verzekert u uzelf van een brandschone woning. Een schoonloopmat op maat is namelijk ontzettend goed in het absorberen van vocht en vuil. De ruwe borstels zorgen ervoor dat het profiel van uw zool gereinigd wordt, terwijl het antistatische nylon ook goed is in het opnemen van vocht. Een schoonloopmat op maat is bovendien mooi afgewerkt met een rand van rubber. Dat is maar goed ook, want zo blijft de deurmat altijd netjes op zijn plaats liggen. Hierdoor zorgt een schoonloopmat op maat ervoor dat uw pand schoon blijft, maar voorkomt u ook dat mensen zullen uitglijden in uw entree.

 

De mogelijkheden met een schoonloopmat op maat

Uw deurmat speelt een belangrijke rol in uw entree, dus het is belangrijk om een exemplaar uit te kiezen dat op uw stijl aansluit. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kleur van uw schoonloopmat op maat? Wilt u een statement maken met een felgekleurd exemplaar of vindt u het juist mooi wanneer de deurmat aansluit op uw vloer? Bij Tapijt & Laminaat Direct heeft u de keuze uit talloze stijlvolle kleuren. Daarnaast staat u voor de keuze tussen een zachte en harde onderkant voor uw schoonloopmat op maat. Exemplaren met een zachte onderkant hebben meer grip op tegelvloeren en laminaatvloeren. Heeft u een taptijtvloer? Ga dan voor een model met een harde onderkant.

 

Laat uw schoonloopmat op maat maken

Bij het uitzoeken van een deurmat is het ontzettend belangrijk om de juiste maat te vinden. U wilt namelijk zeker weten dat de mat aansluit op het formaat van uw voordeur, hal en entree. Dat betekent niet alleen dat u rekening houdt met de breedte en lengte, maar ook met de dikte van de mat. Wilt u een schoonloopmat op maat met een dikte van vier millimeter? Of zoekt u juist een exemplaar met een dikte van twaalf millimeter? Het is allemaal mogelijk bij Tapijt & Laminaat Direct. Geef aan ons door hoe lang en breed uw schoonloopmat op maat moet zijn en wij regelen het voor u.

Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten