Schoonloopmat op maat

Sorteer op
Schoonloopmat CleanStep - op maat
Vanaf € 104,00
Levertijd 3-5 werkdagen
Schoonloopmat Spectrum - op maat
Vanaf € 42,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Schoon- en droogloopmat RoyalPro - op maat
Vanaf € 125,00
Levertijd 3-5 werkdagen
Schoonloopmat Future - op maat
Vanaf € 47,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 560 Carrera - Op Maat
Vanaf € 74,96
Levertijd: 1-3 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 579 Portal - Op Maat
Vanaf € 100,80
Levertijd: 1-3 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 553 Briljant - Op Maat
Vanaf € 75,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 547 Ingresso - Op Maat
Vanaf € 81,00
Levertijd: 1-3 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 541 Corridor - Op Maat
Vanaf € 110,00
Levertijd: 1-3 werkdagen

9 Items

per pagina

Vind uw schoonloopmat op maat bij Tapijt & Laminaat Direct

Een schoon en droog huis: dat is wat u bereikt dankzij een schoonloopmat op maat. Deze matten zijn in staat om al het vocht en vuil onder uw schoenen vandaan te halen en zijn bovendien een leuke accessoire voor uw entree. Bent u op zoek naar een schoonloopmat op maat? Dan bent u bij Tapijt & Laminaat Direct aan het juiste adres. Wij maken namelijk iedere deurmat helemaal op maat, zodat deze perfect bij uw entree past. Met verschillende kleuren en patronen heeft u altijd genoeg keuze.


Wat is een schoonloopmat?

Wanneer u een schoonloopmat op maat laat maken, verzekert u uzelf van een brandschone woning. Een schoonloopmat op maat is namelijk ontzettend goed in het absorberen van vocht en vuil. De ruwe borstels zorgen ervoor dat het profiel van uw zool gereinigd wordt, terwijl het antistatische nylon ook goed is in het opnemen van vocht. Een schoonloopmat op maat is bovendien mooi afgewerkt met een rand van rubber. Dat is maar goed ook, want zo blijft de deurmat altijd netjes op zijn plaats liggen. Hierdoor zorgt een schoonloopmat op maat ervoor dat uw pand schoon blijft, maar voorkomt u ook dat mensen zullen uitglijden in uw entree.

 

De mogelijkheden met een schoonloopmat op maat

Uw deurmat speelt een belangrijke rol in uw entree, dus het is belangrijk om een exemplaar uit te kiezen dat op uw stijl aansluit. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kleur van uw schoonloopmat op maat? Wilt u een statement maken met een felgekleurd exemplaar of vindt u het juist mooi wanneer de deurmat aansluit op uw vloer? Bij Tapijt & Laminaat Direct heeft u de keuze uit talloze stijlvolle kleuren. Daarnaast staat u voor de keuze tussen een zachte en harde onderkant voor uw schoonloopmat op maat. Exemplaren met een zachte onderkant hebben meer grip op tegelvloeren en laminaatvloeren. Heeft u een taptijtvloer? Ga dan voor een model met een harde onderkant.

 

Laat uw schoonloopmat op maat maken

Bij het uitzoeken van een deurmat is het ontzettend belangrijk om de juiste maat te vinden. U wilt namelijk zeker weten dat de mat aansluit op het formaat van uw voordeur, hal en entree. Dat betekent niet alleen dat u rekening houdt met de breedte en lengte, maar ook met de dikte van de mat. Wilt u een schoonloopmat op maat met een dikte van vier millimeter? Of zoekt u juist een exemplaar met een dikte van twaalf millimeter? Het is allemaal mogelijk bij Tapijt & Laminaat Direct. Geef aan ons door hoe lang en breed uw schoonloopmat op maat moet zijn en wij regelen het voor u.