Standaard buitenmat

De buitenmatten van Tapijt en Laminaat Direct zijn zowel functioneel als decoratief. Gemaakt van verschillende materialen zoals; polypropylene, polyethylene, polymerics, synthethisch materiaal, kokos en rubber, is er voor elke toepassing een mat verkrijgbaar. Tevens zijn de meeste van onze buitenmatten leverbaar in diverse afmetingen.
Sorteer op
Hamat 346 Allegro Buitenmat 40x70
€ 6,50
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Rubbermat Alfa - op maat
€ 23,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hamat buitenmat 349 Compact
Vanaf € 7,50
Rubbere mat Hamat 350 Domino
Vanaf € 8,25
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Hamat 340 Draco Shoe Cleaner Buitenmat 30x36
€ 12,95
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Hamat 345 Armada Buitenmat 45x75
€ 13,25
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Rubbermat Delta - op maat
€ 51,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Buitenmat Hamat 402 Queens Schraapmat
Vanaf € 17,50
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Quadro Schraapmat buitenmat
Vanaf € 24,25
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
HAMAT 364 Curly - 60x80 cm
Vanaf € 37,40
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Borstelmat Outline - 50x80 cm
Vanaf € 74,95
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Buitenmat Outdoor Scraper
Vanaf € 109,00
Levertijd: 1 week
Borstelmat Outline - 60x90 cm
Vanaf € 109,95
Levertijd: 1-2 werkdagen

13 Items

per pagina

Buitenmat

Een buitenmat is ideaal om voor de entree neer te leggen om ervoor te zorgen dat de vloer binnen schoon blijft. Een buitenmat heeft als kenmerk dat het grove vuil bij het vegen van de schoenen achterblijft en dus niet mee komt naar binnen. Het is dan ook zo dat het materiaal van een buitenmat anders van samenstelling is dan een binnendeurmat. Dat is logisch, want een buitenmat wordt blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Bijvoorbeeld aan regen, wind, sneeuw en aan de zon. Daarom dient er sprake te zijn van een buitenmat die daartegen bestand is. Tapijt en Laminaat Direct heeft om deze reden met de grootste zorg een unieke en gevarieerde collectie samengesteld van het kwaliteitsmerk Hamat.

 

Ruime keuze uit materiaal, design en kleur

Tapijt en Laminaat Direct biedt u een ruime keuze als het gaat om de collectie met buitenmatten. In de eerste plaats is er al een grote variatie ten aanzien van het design. Een origineel voorbeeld is de buitenmat met daarop voetafdrukken afgebeeld. U kunt ook kiezen voor een speciaal exemplaar in de vorm van een afdruipbak. Met betrekking tot de kleur zijn er eveneens veel mogelijkheden, variërend van een rode tint tot een buitenmat in een beige tin en van grijs tot groen. U kunt bij de keuze voor het design en kleur rekening houden met uw voorkeur en bijvoorbeeld ook met de kleur van de buitendeur. De buitendeurmat kan in eenzelfde kleurtint aangeschaft worden of juist in een afwijkende kleur om zo nog meer de aandacht op de Hamat buitenmat te vestigen. Met betrekking tot het materiaal zijn er eveneens meerdere opties beschikbaar, zoals onder meer rubber, kokos, synthetische materialen en polymerics. Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden als u bij Tapijt en Laminaat Direct een Hamat buitenmaat gaat kopen, is de afmeting. U kunt de afmeting aanpassen op de entree, maar bij een buitenmat kan de maat daar uiteraard ook van afwijken. De verschillende deurmatten voor buiten worden in uiteenlopende maten aangeboden. De kleinste maat is 30 bij 36 centimeter en de grootste standaardmaat is 100 bij 150 centimeter. Daarnaast is er een optie om een buitenmat vanaf rol te komen. De breedtes variëren daarin en u kunt dan zelf de gewenste lengte kiezen.

 

Buitenmat thuis laten bezorgen

Tapijt en Laminaat direct biedt u uiteraard de gelegenheid om de Hamat buitenmat van uw voorkeur thuis te laten bezorgen. Indien u in de buurt van Wolvega woonachtig bent of hier in de omgeving bent, kunt u ook een buitenmat in onze winkel afhalen. De voorraad is ruim, zodat u de bestelling snel geleverd krijgt. Wij hanteren scherpe prijzen voor alle artikelen en u profiteert dan ook van een voordelige prijs bij de aanschaf van een buitendeurmat.