Logomatten

Matten met uw eigen logo zorgen voor een professionele en duidelijke entree.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deurmat met logo 

Bij Tapijt en Laminaat Direct kunnen we leveren uit een breed assortiment matten zowel voor binnen als buiten. Ook voor een mat met de door u gewenste tekst of andere opdruk kunt u bij ons terecht. Wij leveren zowel aan de particulier als aan bedrijven. U bent dus eveneens voor een mooie entreemat met uw bedrijfslogo bij Tapijt en Laminaat Direct aan het juiste adres. Naast de standaard maten kan uw logomat ook op de door u gewenste afmeting worden geleverd. De matten welke wij in onze collectie gebruiken voor binnenmat met opdruk of logo zijn: de Hamat Spaghetti mat, en de Dustcontrol schoonloopmat 598.

Hierbij zijn tevens diverse mogelijkheden tot maatwerk. Voor een buitenmat met logo kunt u denken aan; de Hamat Spaghetti mat, de Hamat 350 Domino mat, de Hamat Domino rubbermat 350, waarin borsteltjes in 6 kleuren kunnen worden gezet. Hierbij eveneens weer diverse mogelijkheden tot een mat op maat.

 

Waarom heeft een deurmat met logo meerdere functies?

Een goede entreemat zal zorgen voor een schone en droge vloer. Echter naast het vuil- en vochtopnemende aspect heeft een logomat nog een functie. Het zal namelijk naast de schone vloer ook zorgen voor een opvallende reclame uiting voor uw bedrijf. Het zal een echte  ‘eye-catcher’ zijn. De mat met logo is leverbaar in elk door u gewenst ontwerp. Verder kan er met een logomat een bepaalde boodschap worden gegeven, denkt u hierbij aan de zogenaamde signaalmatten met de tekst of opdruk; exit, welkom of het niet roken symbool. Kortom een mat met tekst, opdruk of logo heeft meerdere functies!

 

Elke logomat is uniek 

Elke mat met opdruk of logo is uniek. Op een op maat gemaakte logomat kan veel worden verwerkt en zal dus een persoonlijk tintje aan uw entree geven. Denkt u hierbij eens aan een mat met een mooie foto. Tevens zal het een prachtig cadeau als relatiegeschenk voor bedrijven zijn. Van een goede kwaliteit logomat heeft u lang plezier.

 

Vrijblijvende offerte

Om u te kunnen voorzien van een, uiteraard vrijblijvende, prijsopgave, kunt u op onze site de offerte-knop onder de mat naar uw keuze aanklikken. Wanneer u de gestelde vragen doorloopt en invult, hebben wij genoeg informatie om een prijsopgave af te geven.