Standaard Droogloopmat

De droogloopmatten in ons assortiment worden geproduceerd met katoenen, polyester of polyamide garens. Ze zijn sterk absorberend en nemen het vocht en vuil snel op. De droogloopmatten zijn wasbaar tot 30 graden in uw wasmachine. Een mat die de levensduur van uw vloer zal verlengen.

Sorteer op
Droogloopmat AquaStop 5mm
Vanaf € 7,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Droogloopmat 583 Watergate
Vanaf € 8,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Droogloopmat 591 Aqua Luxe
Vanaf € 12,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Droogloopmat 591 Aqua Luxe
Vanaf € 13,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Droogloopmat 589 Express
Vanaf € 21,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Droogloopmat AquaAbsorb
Vanaf € 45,95
Levertijd: 2-4 werkdagen
Droogloopmat AquaAbsorb
Vanaf € 54,95
Levertijd: 2-4 werkdagen

7 Items

per pagina

Droogloopmat houdt uw vloer schoon

Een droogloopmat van Tapijt en Laminaat Direct is de ideale oplossing om te voorkomen dat vocht en vuil mee naar binnen worden genomen. Een droogloopmat uit ons assortiment van het merk Hamat is van een hoge kwaliteit en beschikt over sterke eigenschappen. Zo is er sprake van een sterk absorberende functie. Hierdoor wordt vocht en vuil meteen opgenomen. Een extra voordeel van een Hamat droogloopmat is dat deze wasbaar zijn. Op het moment dat de mat er door de vele opname van vuil en vocht niet meer netjes uitziet, kunt u de deurmat op maximaal 30 graden in de wasmachine wassen.

 

Droogloopmat van Hamat

Tapijt en Laminaat Direct biedt in alle opzichten qua vloeren, materialen en service de hoogste kwaliteit. Dat is ook een reden dat er bij het samenstellen van de collectie met betrekking tot de deurmat een keuze is gemaakt voor Hamat. Een droogloopmat van Hamat beschikt niet alleen over absorberende eigenschappen, maar ziet er ook fantastisch uit. U wilt natuurlijk niet dat de deurmat afbreuk doet aan de uitstraling en het design van de vloer. Dat hoeft ook niet als u een keuze maakt voor een droogloopmat uit het assortiment van Tapijt en Laminaat Direct. Bij het kopen van een droogloopmat is het namelijk mogelijk om met de uitstraling rekening te houden. Bijvoorbeeld door een bepaalde kleur te kiezen die aansluit bij de bestaande vloer. Of met de poolhoogte, maar ook met het materiaal, zoals katoen of polyester. Met betrekking tot de kleur van de deurmat zijn er variaties van antraciet tot licht beige en van bruin tot graniet.

 

Afmeting van de droogloopmat

Bij het kopen van een Hamat droogloopmat bij Tapijt en Direct Laminaat is het belangrijk om op de afmeting te letten. Hierbij kunt u rekening houden met de breedte van de toegang en uiteraard van het gebruik. In een woning met een smalle gang voldoet een deurmat met een afmeting van 40 bij 60 cm prima. Als de hal wat breder is, kunt u de keuze voor een bredere droogloopmat maken. Bijvoorbeeld van 50 bij 80 cm. Bij een grote toegang zijn er opties om een mat te kopen met een afmeting van 60 bij 100 cm of van 100 bij 150 cm. Bij de uitwasbare droogloopmat uit de serie Mistral is er een optie voor maatwerk. De grootste maat is hier 150 bij 300 cm, maar als u een afwijkende maat wenst dan is dat mogelijk.

 

Details bekijken en online bestellen

U kunt van elke deurmat in de vorm van een droogloopmat de details bekijken. Op deze manier ontdekt u het materiaal waarvan de droogloopmat is gemaakt, maar ziet u ook welke kleuren er beschikbaar zijn. Bovendien staan de afmetingen erbij vermeld en kunt u de gewenste maat selecteren. Verder wordt informatie over de poolhoogte gegeven en wordt het totaalgewicht aan gram per m2 vermeld. Nadat u een vergelijking gemaakt heeft en een keuze heeft gemaakt, kunt u de maat selecteren en de bestelling in de winkelwagen plaatsen. Tapijt en Laminaat Direct biedt u de gelegenheid om gemakkelijk online een bestelling te plaatsen. U kunt de bestelling laten bezorgen of zelf afhalen in Wolvega.