Standaard Schoonloopmat

Sorteer op
HAMAT Schoonloopmat 573 Spectrum
Vanaf € 11,65
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 551 Future
Vanaf € 15,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
Antraciet
Vanaf € 17,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 575 Prestige - 50x75 cm
Vanaf € 21,95
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Schoonloopmat Ingresso | In prijs verlaagd!
Vanaf € 32,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 575 Prestige XXL - 50x150 cm
Vanaf € 43,95
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Schoonloopmat CleanStep
Vanaf € 44,95
Levertijd: 2-4 werkdagen
Droogloopmat AquaAbsorb
Vanaf € 54,95
Levertijd: 2-4 werkdagen

8 Items

per pagina

Schoonloopmat voor het weren van vuil en vocht

Een schoonloopmat is ideaal om ervoor te zorgen dat vuil bij het betreden van de woning al bij de deur achterblijft. Als u geen deurmat in de vorm van een schoonloopmat gebruikt, komt al het vuil, zoals zand en modder, maar ook vocht mee naar binnen. Dat betekent dus vaker schoonmaken als u het netjes wilt houden. Een schoonloopmat is een simpele en doeltreffende oplossing en staat ook nog leuk in de hal bij de voordeur of bij de achterdeur. Het breekt als het ware het vloeroppervlak en valt daardoor ook meteen op bij degene die binnenkomt. Het vegen van de schoenen wordt zo niet vergeten.

 

Schoonloopmat van Hamat

Er zijn uiteraard allerlei opties mogelijk, maar de schoonloopmat van het merk Hamat beschikt over sublieme kwaliteiten. Tapijt en Laminaat Direct biedt kwaliteit als het gaat om vloeren, maar zeker ook aangaande de schoonloopmat. Hamat is het merk dat gevoerd wordt en waarbij u kunt rekenen op een deurmat die uitgevoerd is met antislip en een lange levensduur kent. De achterzijde is met 100% rubber afgewerkt en de bovenzijde heeft de uitstraling van een waar kunstwerk als het gaat om het design en de looks. Het assortiment is zeer gevarieerd en er is altijd een passende keuze voor een schoonloopmat te maken bij Tapijt en Laminaat Direct. Een deurmat waarop het vuil achtergelaten kan worden, is thuis ideaal, maar eveneens voor de toegang tot een kantoor of een winkel. De Hamat deurmatten zijn voorzien van nylon garen in originele kleuren en houden het vuil, vocht en stof vast.

 

Onderzijde van de deurmat

Een schoonloopmat kan op vele ondergronden aangebracht worden, maar er is wat dat betreft wel variatie als het gaat om de uitvoering aan de onderzijde van de schoonloopmat. Op een hard oppervlak, zoals op tegels is het bijvoorbeeld ideaal om voor een exemplaar te kiezen met een zachte onderzijde. Als er sprake is van een zachte ondergrond, zoals tapijt is het aan te raden om voor een uitvoering te kiezen die over een harde onderzijde beschikt. Schoonloopmatten dienen overigens een extra doel, want op een gladde vloer bij binnenkomst met vocht onder de schoenen is de kans op een glijpartij aanwezig. Dat gebeurt echter niet als er op de gladde ondergrond een mat van Hamat ligt. Deze is antislip en blijft op de plaats liggen.

 

Standaardafmeting of op maat vanaf rol

Een schoonloopmat van Hamat is bij Tapijt en Laminaat Direct verkrijgbaar in een groot aantal standaardafmetingen. Bijvoorbeeld in een kleine uitvoering van 40 bij 60 cm of in een grotere afmeting van 120 bij 180 cm. Daarbij heeft u altijd de gelegenheid om een kleur te kiezen die bij de bestaande vloer aansluit. Bovendien heeft Hamat diverse series uitgebracht, zodat u ook met de structuur van de schoonloopmat rekening kunt houden. Het kan natuurlijk zijn dat er in uw situatie sprake is van een afwijkende maat betreffende de aanschaf van een schoonloopmat. In dat geval heeft u bij Tapijt en Laminaat Direct de gelegenheid een schoonloopmat van Hamat op maat samen te stellen.