Meister

banner-meister

Sorteer op
Meister LD 150 Laminaat
€ 35,95per m2
Meister LL 150 Laminaat
€ 42,95per m2
Meister LB 150 Laminaat
€ 44,95per m2
Meister LL 250 Laminaat
€ 52,95per m2

4 Items

per pagina

Meister Silent Touch – de som van alle vloeren

De Meister Silent Touch is een mooie vervanger van de click PVC vloer. Warm en mooi als een houten vloer, maar zo gemakkelijk in het onderhoud als laminaat. De Meister Silent Touch is een eenvoudig te installeren vloer en bijzonder geschikt voor renovaties. De soepele vloer heeft een dikte van 5 mm en wordt geleverd in een lang plankenformaat. De Silent Touch heeft een speciale vormstabiele Aqua-Safe-plaat met het gepatenteerde zekere Multiclic-systeem. Een groot voordeel ten opzichte van de gangbare PVC vloeren is dat in de Silent Touch planken geen risicovolle weekmakers zijn verwerkt. Als gezond alternatief wordt in de Meister Silent Touch vloer uitsluitend 100 % PVC-vrij geurneutraal oppervlakte materiaal verwerkt. Het elastische ‘Silent Touch’ oppervlak is bovendien niet alleen stil maar ook warm, wat goed merkbaar is wanneer er met blote voeten over wordt gelopen. Daar waar de gebruikelijke click PVC collectie vaak maar een aantal unieke planken biedt, biedt Meister met wel 18 decors van natuurlijk tot trendy een grote optische variatie. Alle vloeren kunnen op warmwater-vloerverwarmingen worden gelegd.

 

Meister de sterke vloer

De designvloer is niet alleen geschikt voor verwerking in woonvertrekken met een sterke belasting zoals bij voorbeeld keukens, gangen en home-offices, maar ook geschikt voor projectmatig gebruik met sterke belasting, zoals bijvoorbeeld kantoren, warenhuizen en openbare gebouwen. Met deze eigenschappen schaart de vloer zich in gebruiksklasse 23 / 33. Dat Meister vertrouwen heeft in hun designvloeren wordt nog eens onderstreept door het feit dat ze 20 jaar garantie geven op oppervlakteslijtage bij privé woongebruik. Van Meister krijgt u dan ook een vloer waar u ook na vele jaren wat uiterlijk, hoog weerstandsvermogen en het eenvoudige onderhoud nog enthousiast over zult zijn.

 

De Meister Silent Touch vloeren zijn verkrijgbaar in het lange plankenformaat van 2150  x  216 mm, met een dikte van 5 mm en een rondomlopende microvoeg.

Bij de collectie van de Silent Touch onderscheiden we bovendien drie verschillende optische afwerkingen:

 

Poriënsynchroom ( PS )  – Een oppervlak met ingeperste structuur, waardoor het zijn authentieke uitstraling krijgt. Bij synchrone poriëndruk zijn de poriën, knoestvullingen of barsten individueel afgestemd op het eronder liggende patroon. Verschillende dieptes en gradaties in de glans bepalen de variatie van de synchroonstructuur en daardoor zijn unieke uiterlijk.

 

Poriënstructuur ruwhout ( RP ) – En chique oppervlaktestructuur die het natuurlijke van onbehandeld of natuurgeolied hout imiteert. Bij deze techniek onderstrepen zeer fijne schaafsporen optisch het mooi uiterlijk van pas geschaafd hout.

 

Woodfinish mat ( WM ) – Een diep ingeperst motief beklemtoont het verloop van de afgebeelde houtvezels en oogt als geborsteld houtoppervlak. Het matte uiterlijk geeft zichtbaar de natuurlijke indruk van onbehandeld en natuurgeolied echt hout.

 

Bij Tapijt en Laminaat Direct voeren wij de complete collectie van de Meister Silent Touch designvloeren.