Hoomline

Hoomline Laminaat

Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
4 Items
12
24
36
 1. Hoomline Optima Laminaat
  Vanaf € 41,14
  € 16,95per m2
  +Gratis ondervloer
  +Gratis plakplinten
 2. Hoomline Balmoral XL Laminaat
  Vanaf € 48,46
  € 17,50per m2
  +Gratis ondervloer
  +Gratis plakplinten
 3. Hoomline Royal Laminaat
  Vanaf € 40,55
  € 18,95per m2
  +Gratis ondervloer
  +Gratis plakplinten
 4. Hoomline Royal XL Laminaat
  Vanaf € 51,54
  € 20,95per m2
  +Gratis ondervloer
  +Gratis plakplinten
Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
4 Items
12
24
36

Hoomline laminaat is geschikt voor ieder interieur

Het beste Hoomline laminaat wordt gratis gelegd door de specialisten van Tapijt en Laminaat Direct. Naast dat u van harte welkom bent in de showroom in Wolvega, kunt u er ook voor kiezen om uw laminaat eenvoudig en snel te bestellen in de overzichtelijke webshop. En minstens zo belangrijk, u profiteert van de best mogelijke service.

 

De getoonde prijzen online zijn inclusief gratis ondertapijt, gratis plakplinten, gratis schoonloopmat en gratis leggen.

 

Kies uit Hoomline laminaat in verschillende uitvoeringen

Wist u dat u in het assortiment van Tapijt en Laminaat Direct de keuze heeft uit Hoomline laminaat in verschillende uitvoeringen? Een aantal voorbeelden zijn de series Optima, Living, Balmoral XL en Authentic XL.

 

Binnen iedere serie heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren, zodat u zeker weet dat het Hoomline laminaat perfect opgaat in uw eigen interieur. Dat wilt u toch ook? Bekijk de mogelijkheden die er voor u zijn alvast online.

 

Geniet dag in, dag uit, van prachtige kleurnuances

De ontwerpers van Hoomline blijven altijd dichtbij de invloeden vanuit de natuur. Dit betekent dat de kleuren van het Hoomline laminaat te allen tijde rustig en aards zijn.

 

Het laminaat met de prachtige houtdessins zien er niet alleen prachtig uit, het laminaat is ook zeer gemakkelijk zelf te leggen dankzij de handige click verbinding. Heeft u daar geen tijd voor? Geen probleem!

 

Uw laminaat wordt namelijk gratis gelegd door de vakmannen van Tapijt en Laminaat Direct. Dankzij de ervaring van meer dan 25 jaar weet het team als geen ander hoe ze een vloer snel en perfect aan moeten leggen. Hierdoor wordt uw vloer in slechts één dag gelegd. Geniet u binnenkort ook van het geweldige Hoomline laminaat?

 

De planken worden wit of naturel geolied

Voordat uw vloer gratis gelegd wordt, moet u natuurlijk wel een keuze maken voor een type laminaat. De vloeren worden wit of naturel geolied en hebben een prachtige V-groef. Uiteraard is de vloer onbehandeld ook verkrijgbaar. Bij Tapijt en Laminaat Direct is een ruime voorraad direct leverbaar en de winkel is zes dagen per week geopend. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 10:00 uur en 17:30 uur. Op zaterdag is de winkel geopend tussen 10:00 uur en 17:00 uur en op donderdag is er een koopavond tot 21:00 uur. Wanneer komt u het Hoomline laminaat, dat gratis gelegd wordt, in het echt bekijken?

To Top