Hoomline

banner-homeline

Sorteer op
Hoomline Optima V4 Laminaat
€ 21,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Hoomline Royal XL Laminaat
€ 21,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Hoomline Elite Classic V4 Laminaat
€ 28,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Hoomline Elite XL V4 Laminaat
€ 29,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Hoomline Herringbone V4 Laminaat
€ 39,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen

5 Items

per pagina

Hoomline laminaat is geschikt voor ieder interieur

Het beste Hoomline laminaat is inclusief standaard ondervloer en bijpassende plakplinten. Naast dat u van harte welkom bent in de showroom in Wolvega, kunt u er ook voor kiezen om uw laminaat eenvoudig en snel te bestellen in de overzichtelijke webshop. En minstens zo belangrijk, u profiteert van de best mogelijke service.

 

De getoonde prijzen online zijn inclusief gratis ondertapijt en gratis plakplinten.

Kies uit Hoomline laminaat in verschillende uitvoeringen

Wist u dat u in het assortiment van Tapijt en Laminaat Direct de keuze heeft uit Hoomline laminaat in verschillende uitvoeringen? Een aantal voorbeelden zijn de series Optima, Living, Balmoral XL en Authentic XL.

 

Binnen iedere serie heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren, zodat u zeker weet dat het Hoomline laminaat perfect opgaat in uw eigen interieur. Dat wilt u toch ook? Bekijk de mogelijkheden die er voor u zijn alvast online.

 

Geniet dag in, dag uit, van prachtige kleurnuances

De ontwerpers van Hoomline blijven altijd dichtbij de invloeden vanuit de natuur. Dit betekent dat de kleuren van het Hoomline laminaat te allen tijde rustig en aards zijn.

 

Het laminaat met de prachtige houtdessins zien er niet alleen prachtig uit, het laminaat is ook zeer gemakkelijk zelf te leggen dankzij de handige click verbinding.

 

De planken worden wit of naturel geolied

Voordat je een vloer uitkiest moet je natuurlijk wel een keuze maken voor een type laminaat. De vloeren worden wit of naturel geolied en hebben een prachtige V-groef. Uiteraard is de vloer onbehandeld ook verkrijgbaar. Bij Tapijt en Laminaat Direct is een ruime voorraad direct leverbaar en de winkel is zes dagen per week geopend. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 8:00 uur en 17:30 uur. Op zaterdag is de winkel geopend tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Wanneer komt u het Hoomline laminaat in het echt bekijken?