Het is fijn om een vloer in huis te hebben die aan je verwachtingen voldoet. Of zelfs overtreft, zoals met de laminaatvloeren van Quick Step doorgaans het geval is. Het is belangrijk om een mooie vloer in je interieur te hebben liggen. Bijvoorbeeld in de woonkamer waar je tijd doorbrengt na je werk. Of in je slaapkamer waar je binnen wilt komen en je gewoon van het prachtige interieur geniet. Het is altijd aangenaam om in een omgeving te zijn waar jij je fijn voelt. De basis daarmee leg je met laminaatvloeren van Quick Step bij Tapijt en Laminaat Direct.

 

Uitstraling: naturel en authentiek

Quick Step biedt een variatie aan dessins, kleuren en structuren. Je voorkeur voor een bepaalde stijl of kleur combineert daar perfect mee. Het is bovendien zo dat de laminaatvloeren een natuurlijke look hebben. Zelfs tot in de kleinste details is er rekening gehouden met de authenticiteit. Naturel en authentiek zijn dan ook twee elementen die op de laminaatvloeren van dit topmerk van toepassing zijn.

Wil je de echte houtlook in huis? Dat is te realiseren door voor laminaatplanken te kiezen die over noesten en nerven beschikken. Vind je deze stijl van feel en look net wat te ver gaan? Een verfijnd houtnerfje die de structuur van hout levensecht weergeeft, is eveneens prachtig. Of wat te denken van de veelheid aan kleuren van witgrijs tot kersenrood. Ook jouw interieur fleurt er vanop als je de keuze maakt voor een van de laminaatvloeren van Quick Step.

 Quick Step Laminaat

Praktische redenen om voor Quik Step laminaat te kiezen

Er zijn echter ook nog andere redenen om voor een van de laminaatvloeren van Quick Step te kiezen. Dat zijn onder meer praktische redenen. Bijvoorbeeld dat het laminaat zo is ontworpen dat er sprake is van een perfecte bescherming. De laminaatvloer krast daarom niet snel en biedt eveneens bescherming tegen vlekken. Zo blijft je vloer pas echt lang mooi. Bovendien is er een bescherming tegen oppervlaktevochtigheid.

Dat betekent niet dat je als je drinken knoeit het te lang op de vloer moet laten liggen. Vocht is natuurlijk nooit goed voor laminaat en dat ruim je dus het beste maar snel op. Dan is er nog wat te melden als het gaat om de praktische kant. De laminaatvloeren van Quick Step zijn heel eenvoudig te plaatsen. Weet je waarom? Er is sprake van een gepatenteerd en over de hele wereld bekend Unilic-kliksysteem. Zo zijn de laminaatplanken snel en gemakkelijk in elkaar te klikken. Dat is ideaal als je het laminaat zelf wilt leggen.

 

Altijd een stijlvolle afwerking

De laminaatvloeren van Quick Step voorzien altijd in een stijlvolle afwerking. De laminaatvloer bedekt het grootste oppervlak, maar ook de plinten zorgen voor een eigen stijl. Een bijpassende stijl door laminaatplinten in dezelfde kleur en structuur te kiezen in een dunne en platte uitvoering. Of hoge plinten die de ruimte nog meer sfeer geven. De finishing touch met plinten maakt het helemaal af. Hoge plinten tegen de muur bieden extra bescherming, bijvoorbeeld als je gaat stofzuigen. Wist je trouwens dat laminaat van Quick Step ook geschikt is om je trap te bekleden? Zo creëer je pas echt eenheid in je interieur.