Houd je van praktisch? Ook wat vloeren betreft? Dan is de Quik Step laminaat vloer echt iets voor jou. Een laminaat vloer van Quick Step heeft veel praktische voordelen. Bij Tapijt en Laminaat Direct, kun je terecht voor allerlei soorten en maten Quick Step laminaat. Je vindt gegarandeerd de vloer die helemaal bij jouw stijl en wensen past.

 

Vloeren van Quick Step zijn eenvoudig te plaatsen en ze blijven jarenlang mooi. De laminaat prijzen van Quick Step zijn inclusief leggen, gratis ondervloer, gratis plakplinten en gratis schoonloopmat. Dat is toch mooi meegenomen. 

Quick Step Laminaat
Hoog kwalitatieve Quick Step vloeren met veel keus Met de hoog kwalitatieve Quick Step laminaat vloer ziet je kamer of slaapkamer er weer prachtig uit. De keuze is enorm. Kies je bijvoorbeeld voor een bredere of smallere plank of tevens een extra lange plank? Met of zonder V-groef en welke kleur? Er is bij ons ontzettend veel mogelijk. De kleurkeuze varieert enorm. 

We hebben de keus in: Eik licht, Eik grijs, Eik blauw, Eik wit geolied, gerookte Eik donker, reclaimed Eik bruin, reclaimed kastanje natuur of reclaimed kastanje donker. Maar er zijn nog meerdere kleuren beschikbaar. Bekijk eerst goed welke vloer het beste bij je woninginrichting en meubelen past. Dan wordt het een mooi compleet plaatje. 


Waarom kiezen voor Quick Step vloer? 


Het is niet moeilijk om voor een Quick Step laminaat vloer te kiezen. Het is toch duidelijk dat deze vloer heel praktisch in gebruik is, zeker met een gezin met kinderen en/of een hond. Het is een mooie en sterke vloer die bescherming biedt tegen vlekken en krassen en daarnaast tegen vochtigheid op het oppervlak. Het leggen van een dergelijke vloer is niet moeilijk dankzij het speciale kliksysteem. 

 

Bij Quick Step worden voortdurend nieuwe vloeren ontworpen met een naturel en authentieke look. Het zijn levensechte houtdessins die er heel realistisch uitzien. De voegen zijn zelfs voorzien van barsten die levensecht lijken. Steeds zijn er weer boeiende en vernieuwende combinaties te vinden. Kies de perfecte plankstructuur, kleurpatroon en voeg van de Quick Step laminaat vloer. 

Quick Step Laminaat


Inspiratie voor toekomstbestendige vloer Doe wat inspiratie op en beslis daarna het type vloer. De Quick Step laminaat vloer kan een trendy of juist klassieke look hebben, net wat bij jouw stijl past. De vloer vergt zeer weinig onderhoud en hoeft dus niet geschuurd en gelakt te worden. Dit is bij een parketvloer na een aantal jaren wel het geval. De laminaat vloer verkleurt niet en wordt behandeld door middel van een gepatenteerde en permanente antistatische behandeling. Het is raadzaam om voor een tijdloze en toekomstbestendige Quick Step laminaat vloer te kiezen.