Waarom zou ik voor een pvc vloer kiezen?

pvc vloer

U bent op zoek naar een nieuwe vloer in uw woning. U denkt daarbij aan een PVC vloer. Dat is een goede keuze. Een PVC vloer ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is ook nog eens erg praktisch. PVC vloeren via Tapijt en Laminaat direct bieden heel veel mooie voordelen.

 

Een PVC vloer is waterbestendig

Een PVC vloer kan erg goed tegen water. Daar waar een laminaatvloer kan gaan bobbelen aan de randen als deze langdurig nat is heeft een PVC vloer daar geen last van. Dat maakt dat deze vloeren heel gemakkelijk schoon zijn te houden. Ook zijn deze vloeren daarom bij uitstek geschikt om te leggen in een toilet of badkamer.

 

Gemakkelijk onderhoud aan uw PVC vloeren

PVC vloeren kunnen goed tegen water. Dat maakt het onderhoud van deze vloeren heel makkelijk. Eens in de week met een emmer lauw water de vloer afnemen is voldoende. Is de vloer echt vuil dan gebruikt u lauw water met een mild schoonmaakmiddel.

 

Een PVC vloer is duurzaam

PVC vloeren zijn slijtvast. Dit komt doordat de toplaag van de vloer is voorzien van een extra PU laag. Dat maakt dat dit soort vloeren ook geschikt zijn om te gebruiken in kantoren en winkels. Gebruikt u PVC vloeren in uw huis dan bent u er zeker van dat deze jarenlang meegaat. En door het kliksysteem neemt u de vloer ook makkelijk mee als u gaat verhuizen.

 

Een PVC vloer bij vloerverwarming

Heeft u vloerverwarming of overweegt u dit in de toekomst aan te leggen dan is een PVC vloer van Tapijt en Laminaat direct de ideale vloer. De warme lucht van de PVC vloer wordt egaal verdeeld en zorgt voor een aangename temperatuur in de hele woning.

 

Een PVC vloer dempt geluiden in huis

Een PVC vloer is geluidsarm. Hierdoor zult u veel minder last hebben van geluiden in huis. Niet voor niets worden dit soort vloeren vaak gelegd in trappenhuizen en appartementen. Maar ook in andere ruimtes in huis biedt dit dus voordelen. Kinderen kunnen rustig hun gang gaan en ook van de muzikale hobby's heeft u geen last meer.

klik pvc gratis gelegd

 

Een PVC vloer legt u makkelijk

PVC vloeren legt u heel makkelijk. Met het kliksysteem legt u de vloer snel en naadloos. Hoekjes en randen snijdt u gemakkelijk af met een scherp stanleymes. Het enige dat belangrijk is bij het leggen van een PVC vloer is dat de vloer egaal is. De vloer is namelijk iets dunner dan een laminaatvloer waardoor u oneffenheden sneller ziet.

 

Een PVC vloer is niet duur

Met al deze voordelen is de keuze voor een PVC vloer niet heel moeilijk. Daarbij komt ook nog eens dat de prijs van deze vloeren gelijkwaardig is aan de prijs van laminaat. U krijgt dus een fantastisch product en dat tegen een mooie prijs.

 

Een PVC vloer bestellen

Een PVC vloer bestelt u gemakkelijk bij Tapijt en Laminaat direct. Ruime keuze, gratis plinten en ondervloer en gratis gelegd door heel Nederland.