Uw laminaat of PVC gratis gelegd

Het is ideaal om bij de aankoop van laminaat of click pvc geen rekening te hoeven houden met extra kosten. Bijvoorbeeld voor het aanbrengen van het nieuwe vloersysteem. Als onderdeel van onze service is er sprake van all in prijzen. Dat betekent dat de prijs die u ziet de prijs is die u betaalt. Uw laminaat of pvc wordt gratis gelegd. De kosten zijn voor iedereen transparant en vanaf het eerste begin duidelijk. Zo is het nog gemakkelijker om een keuze te maken en daarbij rekening te houden met het eigen budget.

 

All in prijzen

Het begrip ‘all in prijzen’ is bij Tapijtenlaminaatdirect.nl nogal breed. Dat betekent dat er niet alleen sprake is van het gratis leggen van laminaat of click pvc. Als het gaat om all in prijzen is er tevens sprake van een gratis ondervloer en gratis plakplinten. Dan is er bij ook nog een leuk extraatje in het verschiet bij laminaat of click pvc in de vorm van een gratis schoonloopmat. Op deze wijze wordt de entree of gang bij een voordeur of achterdeur meteen perfect opgeleverd.

Tapijt en Laminaat direct

Gratis gelegd zonder extra kosten

Dat een vloer als laminaat of click pvc gratis gelegd wordt, biedt meerdere voordelen. In de eerste plaats is er vanaf het begin al duidelijkheid over de kosten. U hoeft niet eerst click pvc uit te zoeken om dan nog te ontdekken wat de kosten zijn voor het leggen van de vloer. Dat bespaart tijd en moeite en zelfs geld, want u profiteert in meerdere opzichten van onze all in prijzen. Op het gebied van click pvc en laminaat bieden wij bovendien een ruime collectie met vloeren, zodat u altijd de ideale keuze kunt maken.

Laminaat of PVC

Collectie met laminaat en click pvc voor ieder interieur

De collectie met laminaat en click pvc is zo veelzijdig en met zorg samengesteld dat er voor iedere interieur een ideale vloer te vinden is. Er is bijvoorbeeld sprake in variatie in de kleur, maar ook in het design van het oppervlak. Daarnaast is er rekening te houden met de gewenste dikte van bijvoorbeeld laminaat.

 

Topmerken

Er zijn topmerken beschikbaar die met een all-in prijs aangeboden worden, zoals Balterio, Egger, Parador, maar ook van Your Floor, Quick-Step en Swiss Krono.

 

Gratis legservice

Er zijn er nog meer en bij al deze genoemde laminaatvloeren is er sprake van het gratis leggen. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring en hebben onder één dak niet alleen de vloeren beschikbaar, maar ook de vakmannen die laminaat en click pvc aanbrengen. Laminaat wordt door heel Nederland gratis gelegd. Wie interesse heeft, kan van de gelegenheid gebruikmaken om een gratis staal van bijvoorbeeld click pvc of laminaat aan te vragen. Met een staal is het mogelijk om te ontdekken of de uitvoering er in het echt net zo fantastisch uitziet als online. Het is tevens mogelijk om de winkel te bezoeken of om te bellen als u een vraag heeft.