Tapijt en Laminaat Direct is dé speciaalzaak voor laminaatvloeren en beschikt dan ook over een uitgebreid aanbod aan vloeren voor zowat elke toepassing. Laminaat is een van de populairste materialen voor vloeren in particuliere woningen, en wel om verscheidene redenen. Naast een hoge duurzaamheid maken ook zijn moderne en strakke karakter een dergelijke vloer erg gewild bij huishoudens en bedrijven. Daarbij komt ook nog eens dat laminaat in verschillende formaten en vormen verkrijgbaar is - zoals een visgraat vloer! Een visgraat laminaat vloer kopen bij Tapijt en Laminaat Direct is een slimme zet als je het beste uit je interieur wil halen. De voordelen van de visgraat laminaat vloer van het merk Lamett reiken erg ver, en het is dan ook de perfecte aanvulling voor wie de look, feel én het comfort in de woning een niveau hoger wil tillen. Wat kan je nu verwachten van de unieke Lamett visgraat vloer van Tapijt en Laminaat Direct? Een vraag die een antwoord behoeft! Visgraat laminaat

Een visgraat laminaat vloer van Lamett

Tapijt en Laminaat Direct beseft hoe belangrijk het is om je woning uit te rusten met een kwalitatieve, duurzame vloer die daarbij mooi oogt. Een visgraat laminaat vloer voldoet sowieso aan al die eigenschappen en is dan ook zeker en vast een aanwinst voor je huis. Een visgraat laminaat vloer is een laminaatvloer die zich duidelijk onderscheidt door een uniek patroon, dat een beetje doet denken aan de vorm van een visgraat. De positie van de verschillende onderdelen of planken draagt bij aan het unieke karakter van de vloer - en dat maakt het dan ook een populaire optie. Wat onderscheidt de Lamett visgraat vloer van Tapijt en Laminaat Direct?

1. Een warme, nostalgische en toch moderne look

Kies je voor de visgraat laminaat vloer van Tapijt en Laminaat Direct, dan kan je er zeker van zijn dat de ruimte er meteen veel gezelliger uitziet. Niettemin zorgt het strakke karakter van de vloer er ook voor dat de kamer iets moderns uitstraalt. De ideale balans voor jouw woning!

2. Een duurzame visgraat laminaat vloer

Daarbij is een visgraat laminaat vloer erg duurzaam, mede doordat hij wel 12 millimeter dik is. Als je een nieuwe vloer koopt, dan wil je daar natuurlijk nog lang van genieten. Vertrouw je op de laminaat vloeren van Tapijt en Laminaat Direct, dan kan je daar zeker van zijn. Ook de slijtlaag AC/33, die de vloer beschermt tegen zware objecten, draagt daaraan bij!

3. Een visgraat laminaat vloer met een échte houten uitstraling

Vervolgens is de visgraat laminaat vloer van Tapijt en Laminaat Direct prachtig afgewerkt, waardoor die niet van echt te onderscheiden valt. Als je de uitstraling van een houten vloer wilt maar toch een moderne look wil verkrijgen, dan is deze vloer kortom perfect!

4. Een XL visgraat laminaat vloer voor grote ruimtes

Ten slotte is de visgraat laminaat vloer van Tapijt en Laminaat Direct de ideale oplossing als je een grote ruimte snel van een stijlvolle vloer wil voorzien. De planken zijn relatief groot, waardoor zelfs een grote woonkamer of andere ruimte binnen de kortste keren is gelegd. Niettemin oogt het eindresultaat erg elegant! visgraat laminaat

De perfecte visgraat laminaat vloer voor jouw woning

Kiezen voor een visgraat laminaat vloer van Tapijt en Laminaat Direct is duidelijk een slimme zet als je comfort, duurzaamheid én uitstraling belangrijk vindt in de woning. De vloer is daarbij afgewerkt met een V4 microgroef aan alle zijkanten, waardoor het geheel nog eens verfijnder en moderner oogt. Met afmetingen van 640 X 143 mm wordt een uniek patroon verkregen dat zowel in de landelijke als moderne woning past. Een ander groot voordeel waar je bij deze vloer van geniet? De planken of onderdelen zijn niet enkel verkrijgbaar in visgraat vorm maar kunnen ook als rechte planken besteld worden. Op die manier kies je helemaal zelf welk type vloer je in je nieuwe woning laat leggen!

Vertrouw op Tapijt en Laminaat Direct voor je nieuwe vloer

De visgraat laminaat vloer van jouw speciaalzaak is zeker en vast een aanwinst voor je woning, zowel op het vlak van duurzaamheid als uitstraling en comfort. Daarbij geniet u bij Tapijt en Laminaat direct ook nog eens van een gratis leverings- en legservice, zodat je nog sneller van je nieuwe vloer kan genieten. Ten slotte word je nieuwe vloer ook met passende plinten afgewerkt, waardoor het resultaat nog mooier is. Nood aan een nieuwe laminaat vloer die aan al je verwachtingen voldoet? De visgraat vloer van Tapijt en Laminaat Direct is precies wat je nodig hebt! visgraat laminaat