Reinigingsset voor professionele vlekkenverwijdering James

€ 29,95
SKU
Reinigingsset voor professionele vlekkenverwijdering James
James is een van de beste vlekkenverwijderaars in zijn soort en wordt door veel professionals gebruikt in het reinigen van stoffen en tapijten. James vlekken spray voor verwijdering van lijm, hars, verf, kauwgom uit tapijt en meubelstoffen. James vlekken wonder voor het moeiteloos verwijderen van vlekken van thee, rode wijn, koffie uit tapijt en meubelstoffen. James water aangenaam geurend voor verwijderen en opfrissen van vlekken met geuren zoals braaksel, frisdrank, fruit etc. Geschikt voor tapijt, meubelstoffen Op de handige en uitgebreide vlekkenschijf staan allerlei hardnekkige vlekkensoorten en hoe en met welk middel ze te verwijderen zijn. Kortom een reinigingsset die u altijd in huis moet hebben. Inhoud -James vlekkenwonder 100ml -James vlekkenspray 50 ml -James water 100 ml -James vlekkenschijf -Reinigingsdoek

James is een van de beste vlekkenverwijderaars in zijn soort en wordt door veel professionals gebruikt in het reinigen van stoffen en tapijten. James vlekken spray voor verwijdering van lijm, hars, verf, kauwgom uit tapijt en meubelstoffen. James vlekken wonder voor het moeiteloos verwijderen van vlekken van thee, rode wijn, koffie uit tapijt en meubelstoffen. James water aangenaam geurend voor verwijderen en opfrissen van vlekken met geuren zoals braaksel, frisdrank, fruit etc.

Geschikt voor tapijt, meubelstoffen

Op de handige en uitgebreide vlekkenschijf staan allerlei hardnekkige vlekkensoorten en hoe en met welk middel ze te verwijderen zijn.

Kortom een reinigingsset die u altijd in huis moet hebben.

Inhoud

-James vlekkenwonder 100ml

-James vlekkenspray 50 ml

-James water 100 ml

-James vlekkenschijf

-Reinigingsdoek

To Top