Je interieur of bedrijfsvloer proper houden is op zich een eenvoudige zaak - maar het is natuurlijk altijd handig als je enkele extra maatregelen neemt om dat zo te houden.

 

Een borstelmat is daar het perfecte voorbeeld van, en dat heeft verschillende interessante redenen.

 

Wil je zeker zijn dat je kwaliteit in huis haalt als je op zoek bent naar een goede borstelmat?

 Hamat Outline Borstelmat

Dan is een HAMAT Borstelmat Outline zeker een must. Deze mat heeft heel wat verrassingen in petto voor zowel particuliere als zakelijke omstandigheden. Wat meer informatie daarover is hier dan ook wel op zijn plaats.

 

 

Alles over de HAMAT Borstelmat Outline

 

HAMAT beseft als topmerk voor matten dat kwaliteit en duurzaamheid belangrijk zijn. Deze en nog veel meer eigenschappen komen in de Borstelmat 325 Outline duidelijk naar voren. Wat kan je nu van dit model verwachten?

 

1. Altijd een propere vloer.

Het eerste en natuurlijk belangrijkste voordeel van deze mat is dat je er zeker van kan zijn dat je vloer altijd proper blijft.

De unieke structuur en de propyleen borsteltjes die op het oppervlak verwerkt zijn, garanderen dat stof, vuil en vooral zand optimaal worden vastgehouden als je met je schoenen over de mat strijkt.

Door het feit dat de borsteltjes over de hele mat verspreid staan en niet enkel op elke rib afzonderlijk, wordt dat effect nog eens versterkt.

 

2. Een stijlvolle mat.

Hoewel het natuurlijk belangrijk is dat een borstelmat efficiënt en doeltreffend is, is het ook leuk als die een stijlvolle uitstraling heeft.

De HAMAT 325 Outline Borstelmat kan dat bieden: door de structuur van de borsteltjes oogt de mat namelijk erg chique en professioneel, waardoor de inkom van je woning of pand meteen veel aangenamer en verzorgder oogt.

Daarbij staan de borsteltjes zo dicht tegen elkaar dat de ribben structuur nauwelijks opvalt - met een effen, eenvoudig te onderhouden borstelmat als resultaat!

 Borstelmat schone schoenen

3. Verschillende kleuren verkrijgbaar.

Om verder te gaan op de bijdrage die een borstelmat kan leveren aan de look en feel van het interieur, is de HAMAT Borstelmat Outline eveneens in verscheidene kleuren verkrijgbaar.

Van zwart tot rood, grijs, antraciet en nog vele andere, de mogelijkheden zijn erg divers.

Op die manier is het zoveel eenvoudiger om precies het goede model te vinden voor jouw interieur en stijl.

 

4. Afwerking is alles, ook bij een borstelmat.

Ten slotte krijg je bij de HAMAT Borstelmat Outline ook een handige afgeschuinde rand geleverd, die niet alleen het gebruik van de mat eenvoudiger maakt maar ook bijdraagt tot de look en feel van de mat.

De aluminium rand geeft je de mogelijkheid om je schoenen of laarzen efficiënter af te borstelen, waardoor je de vloer in je woning of bedrijfspand dus nog properder kunt houden.

 

 

De ideale borstelmat voor jouw woning

 

Ben je op zoek naar een goede borstelmat voor zakelijke of particuliere doeleinden? Het Outline model van HAMAT is zeker en vast het overwegen waard. Ontdek de vele mogelijkheden en de afwerking van je inkom in huis of je bedrijf is compleet!