Vanaf heden een ongeëvenaarde stunt bij Tapijt en Laminaat Direct! Wij hebben in de aanbieding gezet: de prachtige Coyote Krono serie bestaande uit vier schitterende kleuren. Onze actie pakketten bestaan uit laminaat Coyote Krono inclusief gratis gelegd, gratis alufoam ondervloer en gratis bijpassende plakplinten. Wanneer u zoekt naar een mooie kwaliteit in de huidige kleurentrend en u wilt het laminaat laten leggen, neemt u dan eens een kijkje op onze site www.tapijtenlaminaatdirect.nl, bij de laminaat all-in pakketten van € 18,90 p/m2. Deze 7 mm laminaat soort is door de Duitse fabrikant Kronotex uitgevoerd in een aantal prachtige grijs- en eiken tinten. Met de gratis gelegd aanbieding van de Coyote zetten wij een vloer in de markt met een uitstekende prijs - kwaliteitverhouding. Met deze laminaat all-in stunt krijgt u een trendy vloer met een V-groef rondom, dat wil zeggen aan alle vier de zijden. Ons eigen montage team bestaande uit echte vakmensen komen dit laminaat gratis leggen. Vakmannen met passie voor het product.

Laminaat gratis gelegd

Coyote èn de juiste prijs èn de juiste kwaliteit

We kunnen het niet genoeg benadrukken en betere voorwaarden eigenlijk niet bedenken met dit laminaat gratis gelegd all-in pakket. U zoekt een vloer met de juiste verhouding in prijs en kwaliteit en wilt deze graag laten leggen? Kijkt u dan eens naar onze stuntaanbieding van dit moment laminaat Krono Coyote , inclusief leggen, gratis alufoam ondervloer en gratis bijpassende plakplinten. Hierbij nogmaals de specificaties op een rijtje: laminaat delen van 7 mm dikte, randafwerking door middel van een 4 V-groef, dus een groef rondom aan alle vier de zijden, fabrieksgarantie periode van 12 jaar en dat alles wordt geschaard in gebruikersklasse 31.

 

Lang plezier van uw vloer met het juiste onderhoud

Om lang plezier van uw mooie vloer te hebben, adviseren wij om niet met de gangbare reinigers te gebruiken voor het onderhoud. Door deze schoonmaakmiddelen wordt meestal een vettig laagje opgebouwd. Wanneer hier met stoelen en dergelijke over wordt geschoven zal het lijken of er krassen ontstaan. Ons advies luidt dan ook om het laminaat lichtvochtig te reinigen en na te drogen. Af en toe is het aanbevelenswaardig om de vloer met een scheutje schoonmaakazijn in het dweilwater te onderhouden. Ook hier weer na drogen. Op deze wijze wordt de vloer echt schoon zonder vettige glans. Met het juiste onderhoud zult u dan ook lang van een prachtige vloer kunnen genieten. En laminaat èn gratis gelegd èn gratis alufoam èn gratis bijpassende plakplinten èn gratis schoonloopmat. Om het plaatje helemaal te complementeren krijgt u wanneer u het laminaat wilt laten leggen door onze vakmensen, een gratis schoonloopmat cadeau. Een goede mat is een behoud voor uw vloer. Zo zal meegelopen vocht en vuil daar blijven waar u het wilt hebben. Om u helemaal te overtuigen hebben wij de rechtstreekse link naar onze aanbiedingen bijgevoegd.

 

Bekijk onze aanbieding!