Tapijt en Laminaat Direct een woonwinkel met alle soorten vloeren en raammogelijkheden in de showroom uitgestald. Alle collecties van zowel de vloeren als ook van de raambekledingen worden met grote regelmaat vernieuwd. Zo bent u altijd verzekerd van al het nieuwe in de gangbare trends. Wij verkopen en leggen allerlei soorten vloeren, van laminaat, Plak pvc, Click pvc, vloeren met een houten toplaag tot vinyl en het zachte kamerbrede tapijt. Tevens kan het zijn dat u slaagt in ons coupon assortiment, dat betekent vaak topkwaliteit voor een scherpe prijs. Wat van de volle rollen tapijt overblijft, wordt in onze winkel uitgestald als couponnen collectie. Deze staan er vaak in diverse afmetingen. Mocht u dus een kamer of enkele kamertjes gestoffeerd willen zien, loont het zeker de moeite om eens tussen deze restantstukken te kijken.

 Laminaat gratis gelegd

Onze alom bekende inclusief pakketten

Tapijt en Laminaat Direct is dé pionier op het gebied van het all inclusive pakket. Bij ons zijn het laminaat, het leggen, de standaard ondervloer en de bijpassende plakplinten in het aanbiedingspakket inbegrepen. Dus geen verrassingen achteraf. Hooguit komt er een klein bedrag bij voor de platte strips, bijpassend bij de vloer. Deze strips zijn nodig in het geval er geen drempels tussen de verschillende ruimtes aanwezig zijn. Dan worden de strips toegepast, op de plaats waar voorheen vaak een dorpel zat, om de oppervlakte te doorbreken. Zo kunnen we eventuele klemlegging voorkomen op het moment dat de vloer gaat werken. Zouden we dat niet doen dan bestaat de kans dat de vloer bij de deurposten omhoog komt wanneer het laminaat gaat uitzetten. Verder worden deze strips ook wel gemonteerd op de overgang van bijvoorbeeld een mat naar laminaat of van een trap naar de laminaat vloer. Mochten onze stoffeerders een flink aantal kilometers moeten rijden om uw opdracht uit te voeren, dan kan het zijn dat we daarvoor een klein bedrag moeten rekenen. Echter binnen de regio is dat sowieso niet aan de orde.

 

Eenvoudige vrijblijvende offerte-aanvraag

Bij ons vraagt u op zeer eenvoudige wijze een offerte aan. Wanneer u een vloer naar uw smaak heeft gezien op onze site www.tapijtenlaminaatdirect.nl klikt u op het balkje Details / Offerte. Vervolgens komt u in een rijtje vragen en wanneer u deze beantwoordt, hebben wij genoeg informatie om u van een, uiteraard geheel vrijblijvende, offerte te voorzien. Tevens kunt u hier een eventueel gewenste legdatum doorgeven. Wanneer u zich in de prijsopgave kunt vinden, laat u ons dat weten, per email of telefonisch en kunnen we gezamenlijk een, indien mogelijk door u gewenste datum om te vloer te komen plaatsen, inplannen. Hierna ontvangt u de bevestiging per mail waarin alles nog een overzichtelijk op een rijtje wordt gezet.

 

PVC- een vloer in opmars

In de huidige trends zien we de pvc vloer steeds meer en meer aan terrein winnen. Gingen de stoffeerders in aanvang een enkele keer op pad om een pvc vloer te plaatsen, zien we nu dat er met regelmaat pvc vloeren worden verwerkt. In het pvc onderscheiden we twee versies, de Plak pvc en de Click pvc. Bij de plakversie bezoeken wij de klant tweemaal. De eerste keer om te egaliseren en de tweede maal om de stroken pvc te plakken. Is bij deze plak uitvoering een strak geëgaliseerde ondervloer van belang, bij de clickversie worden daaraan iets minder hoge eisen gesteld. Kijkt u ook eens in dit licht gezien bij onze CoreTec pvc vloeren. Een robuuste stevige vloer en eenvoudig verwerkbaar.

 

Enorm assortiment raamdecoratie

Ook voor de raamdecoratie zult u bij Tapijt en Laminaat Direct zeker slagen. Zeer vele en diverse mogelijkheden worden er in de winkel / showroom tentoongesteld. Op deze wijze maakt u overzichtelijk uw keuze. Van de alom bekende vitrage en gordijnstoffen tot inbetweens, rolgordijnen, duoshades, vouwgordijnen, lamellen, plissés en shutters. Voor elk soort raam hebben wij een passende oplossing. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de raambekleding bij u thuis te monteren. Voor de gehele basis kunt u terecht op één en hetzelfde adres.

houten jaloezieën

 

Oók het adres voor karpetten, lopers, trapmatten enz.

Naast de complete vloeren kunt bij ons eveneens terecht voor de nadere afwerking. Denkt u hierbij aan karpetten in allerlei afmetingen, kleuren en dessins. Of uw voorkeur nu uitgaat naar landelijk of de strak moderne richting, voor elke smaak is er een bijpassend kleed. Verder voeren wij in ons assortiment een ruime collectie trapmatten, eveneens te leveren in diverse afmetingen, kleuren en dessins. Tevens zijn de lopers een gewaardeerd product, een echte stayer! In allerlei lengtes en breedtes en in diverse dessins te verkrijgen bij Tapijt en Laminaat Direct.

 

De juiste mat: een behoud voor uw vloer!

En last but not least, de deurmat voor de juiste afwerking. De meest gangbare matten zijn de schoonloopmat of de droogloopmat. Het verschil tussen de beide matten komt eigenlijk al in de naam naar voren. Droogloopmatten zorgen ervoor dat de bezoeker met droge schoenen door kan lopen. De droogloopmat bestaat meestal uit katoen, dat een goed vochtopnemende functie kent. Schoonloopmatten hebben een meer schrapende eigenschap, waardoor de bezoeker met schone schoenen door kan lopen. Natuurlijk lopen deze, afhankelijk van de afmetingen, ook droog. Een schoonloopmat is meestal geproduceerd uit kunstvezels, bijvoorbeeld polypropylene of nylon. Het vuil blijft hierbij niet bovenop de mat liggen maar verdwijnt tussen de poolvezels. Sommige schoonloopmatten zijn zelfs uitwasbaar, waardoor ze eenvoudig schoon te houden zijn. Het toepassen van een juiste mat is daarom ook een behoud van de achterliggende vloer.

 

En voor bedrijven een logomat op maat

Een goede entreemat zal zorgen voor een schone en droge entree. Echter heeft de logomat, naast de vuil- en vochtopnemende eigenschap nog een functie. Het kan dienen als een opvallend stukje reclame voor uw bedrijf, een echte eyecatcher bij binnenkomst. Tevens worden de logomatten toegepast om een boodschap te geven, de zogenaamde signaal matten. Denkt u in dit kader eens aan het niet roken symbool of een mat met de opdruk ‘exit’ om duidelijk te maken waar men de uitgang kan vinden. Wat verder noemenswaardig is, is dat wij de mogelijkheid bieden bij diverse matsoorten, om deze te bestellen in de door de klant gewenste lengte en breedte maat.

 

Kunstgras of grastapijt voor tuin, balkon of terras

Een aparte vermelding verdient onze zeer complete kunstgras en grastapijt collectie. Ook voor het verlengstuk van uw woning; de tuin, balkon of het terras, bieden wij een flink aantal kunstgras- en grastapijt soorten aan. De laatste jaren is het kunstgras in zijn algemeenheid steeds natuurgetrouwer geworden. Sommige soorten zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden. Waar in een schaduwrijke tuin het gras niet meer wil groeien en mos steeds meer en meer de overhand krijgt, creëert u met kunstgras een altijd groen gazon. Onderhoudsvriendelijk, dus nooit meer maaien, sproeien of onkruid wieden, hooguit een keer vegen en klaar bent u weer. Kunstgras is een niet meer te stuiten trend en zien we dan ook steeds meer en meer toegepast bij zowel particulieren als bedrijven.

 kunstgras aanbieding

En tot slot: visgraat laminaat dé trend van dit moment!

De huidige trend onder de vloeren is op dit moment het visgraat laminaat. Niet alleen in klassiekere interieurs toegepast, maar ook in de meer moderne, industriële inrichting. In alle interieurs komt het tot zijn recht, doordat het in diverse tinten verkrijgbaar is. Visgraat geeft een prachtig doorlopend motief en geeft ondanks de wat drukkere manier van leggen een rustig ogend geheel.

visgraat pvc